• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Inserdona organitza una xerrada sobre els drets laborals i les mesures de prevenció d’assetjament

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 11. 2021

Inserdones organitza una xerrada sobre els drets laborals i les mesures de prevenció d'assetjament

Dins del actes del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència masclista

Les alumnes que estan realitzant els curs de socio-sanitari al CEMFO, han pogut gaudir d’una xerrada formativa sobre els drets laborals i prevenció de l'assetjament al treball. Una activitat que s’ha organitzat amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. 

La xerrada “Drets i deures de les treballadores i prevenció de l’assetjament al treball” és un curs que té com a objectiu informar dels drets laborals i les mesures de prevenció d’assetjament laboral a les dones que estan realitzant el curs de socio-sanitari, al CEMFO.

Liliana Reyes, coordinadora de CCOO L’Hospitalet, ha explicat que “en la xerrada expliquem quins són els drets laborals que tenen aquestes dones, com són els mecanismes per exercir-los, però també els informem especialment de com identificar un assetjament en l’àmbit laboral”.

D’altra banda, Liliana Reyes, ha assegurat que “més del 90% de les persones que treballen al sector socio-sanitari, son dones, i moltes d’elles immigrants, que desconeixen els seus drets laborals i que pateixen en molts casos assetjament laboral”.

El programa Inserdones té com a objectiu contribuir a la millora de la inserció sociolaboral de dones entre els 35 i els 64 anys, preferiblement aturades o en feines precàries o en situacions de vulnerabilitat.