• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Festival Django omple L'Hospitalet de jazz manouche

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 25. 11. 2021

El Festival Django omple L'Hospitalet de jazz manouche

Del 26 al 28 de novembre a l'Auditori Barradas i el Teatre Joventut

El Festival Django L’Hospitalet torna un any més al calendari cultural de L’Hospitalet i ho fa en una versió reduïda i limitada al cap de setmana a causa de la pandèmia. El festival té lloc del 26 al 28 de novembre a l’Auditori Barradas i el Teatre Joventut.

Enguany, més de 50 músics participen a l’únic festival dedicat al jazz manouche i a la figura de Django Reinhardt. En aquesta edició es recuperen, també, les classes magistrals que es faran a l'Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA).

Divendres, l’Auditori Barradas acollirà “The Django String Project”. És la primera vegada que es podrà veure un quartet de corda i un quartet de manouche amb arranjaments inèdits de composicions de Django Reinhardt. Amb músics de primer nivell, és la presentació d'un projecte únic dirigit per Albert Bello, que presenta disc i que proposa una nova sonoritat dins del panorama jazzístic nacional i internacional.

El Teatre Joventut acull dissabte l’homenatge al jazz manouche de la violinista Aurore Voilqué i del guitarrista Angelo Debarre. A “Un soir d'été”, els dos solistes improvisen sobre una base rítmica impecable formada per Mathieu Chatelain a la guitarra i Claudius Dupont al contrabaix. I diumenge, será el momento de The Django Orchestra Academy que oferirà un concert extraordinari amb nous arranjaments i convidats especials.