• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Roben dos llits de l’Hospital de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 07. 2021

Roben dos llits de l'Hospital de Bellvitge

El sindicat CGT reclama més seguretat al centre

 L'Hospital de Bellvitge ha patit el robatori de dos llits del centre, que ja ha comunicat que eres dos llits per llançar. El sindicat CGT denuncia els fets i lamanca de seguretat que hi ha a l'hospital.

Els fets han quedat recollits en unes imatges captades aquest dijous a les 21h de la nit on es veu com s'emporten pel mig del carrer els dos llits.

Fonts de l'Hospital de Bellvitge han volgut deixar clar que eren llits per llençar,i que els tècnics havien posat a l'exterior del taller on els havien de reparar.

De la seva banda, el sindicat de la CGT denuncia els fets i reclama més seguretat a l'hospital i posa com a exemple, aquest robatori de dos llits on els lladres marxen per la calçada.