• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Oriol Junqueras: ”seguirem treballant per la defensa del patrimoni agrícola

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 07. 2021

Oriol Junqueras: "Seguirem treballant per la defensa del patrimoni agrícola i ambiental que representa Cal Trabal"

El president d'ERC visita el barri de Collblanc

El líder dels republicans ha visita aquest dijous els voltants del mercat de Collblanc on ha pogut intercanviar impressions amb militants locals i amb els veïns i veïnes del barri. Entre d’altres qüestions, Oriol Junqueras s’ha referit a la polèmica de Cal Trabal afirmant que “és patrimoni de la ciutat i cal defensar-lo”.

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha passejat pels carrers del barri de Collblanc i també per l'interior del Mercat on s’ha referit a la necessitat de preservar ”el patrimoni que representa Cal Trabal per a la ciutat. Nosaltres l’hem defensat en moltes ocasions”. Junqueras va visitar L’Hospitalet fa 12 anys, tot just quan era candidat a diputat al Parlament Europeu i va participar en un acte en defensa de la zona. Ha afegit que “seguirem treballant per defensar el patrimoni agrari i ambiental que representa Cal Trabal i la millor manera de fer-ho és amb voluntat de diàleg entre forces polítiques i socials de la ciutat”.

D’altra banda, i pel que fa al Tribunal de Comptes, que recordem reclama més de 5 milions d’€ a exalts càrrecs per haver promocionat amb diners públics el procés a l'estranger, Junqueras ha assegurat que “és un tribunal polític amb un mandat caducat i que es dedica a perseguir econòmicament als opositors i no la corrupció de PP i PSOE”. Entre els afectats hi ha els expresidents Artur Mas i Carles Puigdemont, a més de l'exvicepresident Oriol Junqueras i 3 exconsellers: Raül Romeva, Andreu Mas-Colell i Francesc Homs.

Junqueras ha assegurat que porta a "L’Hospitalet al cor perquè el meu pare va ser professor d’institut i la mare infermera a l’Hospital de Bellvitge. He trobat molt de suport, respecte i proximitat” . Finalment, ha afirmat que l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, no “ha contactat mai amb mi durant el temps que he estat a la presó. Cadascú és responsable de què fem i què diem”.