• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Comencen les festes de Sant Jaume al barri de La Torrassa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 07. 2021

Comencen les festes de Sant Jaume al barri de La Torrassa

Cal inscripció prèvia

Del 22 al 25 de juliol tornen les Festes de Sant Jaume, el copatró del barri de la Torrassa, amb aforament limitat i amb inscripció prèvia degut a la Covid. Teatre, art, música i demostracions artístiques omplen el programa d’activitats, a l’Auditori de La Torrassa, que organitza la comissió d’Actes Culturals de la parròquia de la Mare de Déu dels Desamparats.

La festa ha començat aquest dijous 22 de juliol a les 19h amb el Pregó de les festes a càrrec del Centro Aragonés de L'H. 

Divendres arriba el torn dels més petits a partir de les 18h amb la representació teatral de “El secret de la detectiva Klaus” de la companyia Engrunateatre. Podeu fer la reserva prèvia, aquí.

El dia 24 de juliol a partir de les 19h l’Associació Cultural Bellgrup ha preparat l’espectacle “La hora de Montserrat Pla”.

I diumenge 25 de juliol a partir de les 10h es faran demostracions artístiques socioculturals d'identitats de Bolívia, a càrrec de la Asociación Espiritu de Santa Cruz de la Sierra. I a les 19h arriba el concert de cloenda Sant Jaume a càrrec de la Collblanc-Torrassa Band .

Recordem que es poden fer un màxim de 4 reserves per activitat i que per garantir una entrada esglaonada, cal arribar a l’espai un mínim de 30 minuts abans que comenci.

Les entrades no validades 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle s’alliberaran perquè altres persones les puguin utilitzar.

A causa de les restriccions actuals, no es pot accedir als recintes amb beguda ni menjar i caldrà seguir tots els protocols de seguretat ciutadana.

Les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat tindran prioritat per validar l’accés al recinte. Cal adreçar-se directament als punts d’entrada de cada activitat.