• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Arrenca la InnBrew, un saló per als professionals del sector cerveser

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 07. 2021

Arrenca la InnBrew, un saló per als professionals del sector cerveser

Del 22 al 24 de juliol a La Farga

El recinte firal de La Farga acull a partir d'aquest dijous 22 de juliol i fins dissabte la primera edició de la InnBrew, una convenció dirigida als professionals de la cervesa artesana que espera reunir a 1.500 persones.

Després de la cancel·lació l'any passat del Barcelona Beer Festival, els seus organitzadors han apostat aquest any per fer aquesta trobada professional que comptarà amb una trentena de estands de marques de fabricants, distribuïdors i associacions. S’espera que hi participin al voltant de 1.500 professionals d’arreu d’Espanya. 

"El públic és gent que es dedica al sector de la cervesa i que ve aquí a formar-se, per intercanviar idees i estar al dia de les últimes novetats", ha explicat Mikel Rius Vicente, director de l'InnBrew.

Durant la trobada hi haurà ponències i taules rodones, i es donarà l'oportunitat de crear vincles professionals. Es farà, també, una radiografia de la situació actual del sector de la cervesa artesana que ha quedat molt tocat per la situació sanitària.

A banda d’aportar un gra de sorra a la recuperació del sector, In Brew també vol fomentar la cultura de la cervesa, de tal manera que s’instauri la idea que hi ha una cervesa per a cada moment. "Volem que quan algú vagi a un bar no demani una cervesa, sinó que digui quin tipus de cervesa vol o és més adequada en aquell moment", apunta Carlos Núñez, representant Molina For Brewers.
 

La InnBrew, The Brewers Convention, consta de tres eixos: InnShow, que és la zona d’exposició, amb estands de productes i serveis per a les cerveseres; InnTalks és el programa de formació i debat que convidarà a la reflexió als assistents; i, per acabar la InMeet, que recorrerà tota la convenció ja que es pretén que el Networking sigui tractat transversalment en totes les accions.

Durant la convenció In Brew s’atorgarà el Premi Steve Huxley, un professor de Liverpool que es va instal·lar a Catalunya i va esdevenir empresari cerveser, considerat el pare de la cervesa artesana.

Si vols saber més coses de la InnBrew no et perdis l’entrevista que el programa Taquilla Inversa ha fet al seu codirector Mikel Rius