• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

“Los estados mentales”, nou disc de la banda hospitalenca Zelig

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 07. 2021

"Los estados mentales", nou disc de la banda hospitalenca Zelig

El grup manté el so influenciat pe l'indie dels 90

La banda hospitalenca Zelig ha tret nou disc. Porta per títol "Los estados mentales" i manté el so de la banda influenciat per l'indie dels 90.

Ja fa més de quatre anys que Zelig publicava "Técnicas de defensa pasiva". El seguiria un EP de caire experimental “El triángulo de las Bermudas” i, ara, la banda hospitalenca treu un disc que segueix el seu so habitual influenciat per l'indie dels 90. És un mini LP batejat amb el nom de "Los estados mentales" i ha estat possible malgrat tota la situació sanitària viscuda.

El disc està format per 7 cançons i segons explica el vocalista del grup Javier Trenado té “una primera part més dinàmica i sorollosa i una altra més pop”. Pel que fa a la temàtica segueix amb idees com el no conformar-se, buscar per un mateix i les relacions personals.

La banda Zelig assaja als locals de l’Avinguda Fabregada 38 i durant l’any que hem deixat enrere s’han hagut d’adaptar com tothom a les restriccions. Segona explica un altre dels integrants del grup Isidoro Velasco, la pandèmia “s’ha emportat per davant una escena que ja era precària, grups i projectes i nosaltres ens sentim afortunats per seguir fent coses, però pel simple fet de tenir la il·lusió de fer-les.