• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Rocío Ramírez: “L’H aposta per un turisme de negocis sostenible”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 26. 01. 2022

Rocío Ramírez: "L'H aposta per un turisme de negocis sostenible"

La tinenta d'alcaldia d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social a l'Entrevista

L’Hospitalet s’ha anat configurant com una ciutat de destinació en el sector del turisme de negocis gràcies en gran part a l’activitat de Fira de Barcelona. Fa uns dies que l’Ajuntament de L’H estava present a FITUR , la Fira Internacional del Turisme, i en parlem amb la tinenta d'alcaldia d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez.

L’Hospitalet fa un balanç molt positiu de la seva participació a la Fira Internacional de Turisme Fitur 2022, que es va celebrar a Madrid. Per tercer any, la ciutat ha donat a conèixer els seus atractius turístics als mercats nacional i internacional. Entre les tendències de FITUR Ramírez en destaca “la recuperació de l’ànim de viatjar principalment a nivell nacional i l’aposta cada cop més gran per un turisme sostenible”.

La presència de L’Hospitalet a fires com aquesta “és molt important perquè som una destinació turística centrada en el sector dels negocis que pot oferir les seves instal•lacions hoteleres i esportives, així com la cultura gastronòmica i tot amb el repte de la sostenibilitat i del menor impacte possible pel medi ambient”.

El Turisme ha estat com molts d’altres sectors molt afectat per la pandèmia de la Covid i també ho ha estat per la ciutat. Per això i pel que fa a l’activitat de negocis “és important per la ciutat que torni el Mobile World Congress perquè és un aparador al món. A L’H ens aporta economia, coneixement i riquesa”.

L’Hospitalet compta avui amb més d’una vintena d’hotels i allotjaments turístics, i gairebé 4.000 llits