• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet presenta a Fitur la seva oferta turística

  • L'Hospitalet presenta a Fitur la seva oferta turística

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 01. 2022

L'Hospitalet presenta a Fitur la seva oferta turística

Gastronomia, cultura, instal·lacions esportives i hotels de la ciutat, centren els atractius de la ciutat

Sota el lema "L'Hove. L'Hospitalet, una ciutat que és fa estimar", la ciutat ha presentat els seus atractius turístics en el marc de la 42ena edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2022, que ha tingut lloc aquesta setmana a Madrid.  

Tècnics de l’Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social han participat a Fitur 2022 fins aquest diumenge passat per difondre l’oferta gastronòmica, cultural, esportiva i hotelera local.

L’objectiu, segons fonts municipals, ha estat “recolzar un sector que ha patit de manera intensa les conseqüències de la pandèmia i facilitar una convivència entre l'activitat turística i la situació sanitària actual”.

Les mateixes fonts també ressalten que “des de fa uns anys, L'Hospitalet destaca com a destinació de turisme de negocis —amb les activitats de la Fira Granvia com a motor— i de turisme esportiu, gràcies al reconeixement que ha suposat l'atorgament del segell de Destinació de Turisme Esportiu. L'àmplia oferta hotelera, la gastronomia singular i diversa, l'oferta cultural dels equipaments i dels artistes instal·lats al Districte Cultural, la qualitat de les instal·lacions esportives i el compromís amb la sostenibilitat dins la Certificació Biosphere, fan del turisme un sector amb un gran impuls a la ciutat".

Fitur ha celebrat a Madrid la 42a edició del 19 al 23 de gener. El saló està consolidat com a un punt de trobada de referència global per als professionals del sector.