• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Partit Popular celebra el Comitè Executiu a L'H amb la vista posada en les municipals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 25. 01. 2022

El Partit Popular celebra el Comitè Executiu a L'H amb la vista posada en les municipals

Els populars centraran el seu programa en l'economia, l'ocupació il·legal i la seguretat

El Partit Popular de Catalunya ha celebrat el seu Comitè Executiu al Centre Cultural Tecla Sala. La trobada ha servit per definir les línies estratègiques del partit de cara a les properes eleccions municipals del 2023, que passen per la recuperació econòmica, la lluita contra l'ocupació il·legal i la seguretat ciutadana.

En aquest sentit, el president dels populars catalans, Alejandro Fernández, assegura que aquests àmbits "estan desatesos pels governs d'esquerres i separatistes". 

D'altra banda, el Partit Popular es reivindica com una formació transveral i amb experiència de govern en ciutats metropolitanes. "Som un partit de govern que quan ha governat poblacions referents, com Badalona o Castelldefels, ha aconseguit tenir més suport electoral. La nostra gestió està sempre ben valorada per la ciutadania".

Així, Fernández ha afegit que "cadascú té la seva sensibilitat política, però quan el PP governa un Ajuntament ningú no dubta fa les coses bé i que és capaç d'aglutinar votants d'ideologies diverses que no ens havien votat mai". 

Alejandro Fernández també ha elogiat las tasca de Sonia Esplugas al capdavant del grup municipal de L'Hospitalet. "Està liderant l'oposició des de tots els punts de vista a l'Ajuntament. En molts temes, l'oposició a L'Hospitalet l'està exercint pràcticament en solitari el Partit Popular de Catalunya", assegura.