El canal de Worldonline presenta la gran pel·lícula de Peter Lord i Nick Park sobre “Chicken run”, que d’acord amb el contingut podriem traduir com “La rebelió dels pollastres”. Hi pots obtenir el traler i uns quants “gadgets” d’interès, com el salvapantalles, el fons d’escritori, posters, cançons, etc.Els autors podien haver fet una història d’humans, de gats i gossos, de pingüins… però no, van triar els pollastres. Els pollastres… ¿a qui li han interessat mai? Tothom creu que són animals covards, avorrits… Però, què passa si es rebelen i s’escapen de la granja?

Dons, esperant que arribi la pel·lícula, a aquesta pàgina que et recomamen hi trobaràs el “trailer” per anar fent boca. Veuràs com, farts de ser esclaus a la granja, Ginger i les seves companyes inventen tota menta d’estratègies per escapar.

Els teus pares potser et recordin l’obra de Georges Orwell “Rebelió a la granja”…´Hi té alguna cosa a veure, aquesta rebelió dels pollastres. En el link que tens al costat pots entrar a la plana de Worlonline, informar-te de la peli, veure les fotos i baixar-te els “gadgets” que t’hem dit.