Les biblioteques de L’Hospitalet han endagat una nova programació de “L’Hora del conte” per als quatre darrers mesos d’enguany. Les “hores” es dediquen a grans figures del món de la literatura i les sessions s’acompanyen d’una exposició de llibres i d’una introducció sobre cada personatge.”L’Hora del conte” és una activitat adreçada als nens i nenes de totes les edats que consisteix en la narració, lectura i interpretació d’un conte. En totes les biblioteques públiques de la ciutat, un narrador o una narradora volen fer gaudir de l’encant de les paraules a través del món màgic dels contes i la lectura.

Stevenson, Schullz, Saint-Exupéry, Jaume Centelles i Oscar Wilde són alguns dels autors que alternaran la seva presència a les biblioteques de L’Hospitalet a través dels narradors.

El programa anirà acompanyat de diferents activitats com “Hi havia una vegada…”, tallers sobre el Nadal o la papiroflèxia, així com exposicions sobre la poesia, la papiroflèxia i d’altres exposicions.

A més, coincidint amb l’Any Internacional de les Matemàtiques, les bublioteques oferiran una guia de lectura que recull títols diversos en què les matemàtiques són, a més d’un bon exercici mental, un bon motiu de diversió i d’oci.