L’Oficina Jove ha programat per al mes de desembre tallers i activitats diverses, tots gratuïts, sobre la sexualitat conscient, la recerca de feina a través d’aplicacions i xarxes socials i mobilitat europea.

La programació s’ha obert amb un taller sobre recerca d’ocupació a través de diferents aplicacions. També es preveu un taller que abordarà la sexualitat i les relacions afectives com a vivències sense prejudicis, a partir de l’autoestima i la llibertat.

Es faran dues sessions: el dia 12, a l’Espai Jove Mon Jove Ítaca i el 19, a l’Espai jove Nou Sidecar, totes dues a les 17,30 hores i a càrrec de la Fundació Candela. El 19, a les 18 hores, a l’Oficina Jove, també es farà, dins de l’àmbit de la mobilitat, una xerrada sobre el Programa Europeu de Garantia Juvenil, que facilita al jovent la realització de pràctiques subvencionades a l’estranger.

Aquestes actuacions es desenvolupen en el marc de la programació que du a terme la Regidoria de Joventut per donar propostes d’oci i formació als joves de la ciutat. Els joves reben serveis d’assessoria de formació, laboral i de mobilitat internacional i també un punt de suport a la recerca de feina. Totes les activitats i serveis són gratuïtes.