Entrevista de L'Informatiu - Albert Cazalilla, dtor del Centre Cultural Sant Josep Reproduir video

30/01/2023 Entrevista de L'Informatiu - Albert Cazalilla, dtor del Centre Cultural Sant Josep

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 30/01/2023

    30/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Albert Cazalilla, dtor del Centre Cultural Sant Josep

  • Video: 27/01/2023

    27/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Àlex Arenas, físic i matemàtic URV

  • Video: 26/01/2023

    26/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Merche García, Síndica de Greuges de L'Hospitalet

  • Video: 28-01-2023

    28-01-2023

    Aula L'H 25 gener - Erasmus + a l'Institut Europa

  • Video: 25/01/2023

    25/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu - Karina Gibert, centre recerca intel·ligència artificial IDEA-UPC

  • Video: 24/01/2023

    24/01/2023

    Entrevista de L'Informatiu -Javier Baratech, comissió indicadors econòmics Fòrum Empresarial

"Viatge" de l'actor i dramaturg Rubèn Arroyo s'estrena al CC. Santa Eulàlia

L'espectacle se centra en les peripècies d'un jove que fa un viatge en una embarcació històrica

El congrés audiovisual més gran del món engega a Fira Granvia L'H

L'ISE espera rebre més de 55.000 visitants

La Fundació Cruyff inaugura un espai creatiu i esportiu als Blocs Florida

Un projecte que s'emmarca en les iniciatives del Pla Integral les Planes-Blocs Florida

El Pessics de Ciència enceta el cicle "Nobels"

A l'Entrevista parlem amb el nou director del Centre Cultural de Sant Josep, Albert Cazalilla

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 31. 10. 2022

La puja de preus dels ingredients bàsics no es preveu que afecti la venda de panellets

El sector creu que les vendes seran similars al 2021

La pujada de preus també ha arribat a un dels aliments estrella d'aquests dies: els panellets. Molts establiments han optat per fer front a la pujada de les matèries primeres i han mantingut el preu dels panellets en una campanya que des del sector viuen amb optimisme.

Els de pinyons continuen sent els panellets estrella en aquesta campanya de Tot Sants marcada per la pujada de preus dels ingredients bàsics. El cost de la mantega s'ha duplicat i el dels ous ha pujat fins a un cent per cent, això ha arribat a encarir en alguns casos els panellets prop d'un 3%.

Tot i això, molts pastissers han optat per reduir el marge de benefici i no repercutir l'augment dels ingredients i de l'energia en el consumidor. "Nosaltres no volem que repercuteixi en el client per això mantenim els mateixos preus que l'any passat", ha explicat Carles Padrós, administrador del Fornet de la Plaça, al barri del Centre.

Potser perquè molts pastissers assumiran la pujada de preus, aquest any la previsió de vendes és optimista. Des del Gremi de Pastisseria de Barcelona, esperen que es venguin 250.000 quilos de panellets, una xifra similar al 2021, quan el sector ja va recuperar els nivells de vendes prepandèmia.

En el cas del Fornet de la Plaça també esperen una bona campanya. "L'any passat vam fer uns 100 quilos de panellets entre variats i de pinyons i aquest any, per encàrrecs i gent que ens n'està demanant, internarem repetir i si podem augmentar-ho una mica", ha afegit Padrós.

I per aquells que prefereixen fer-los casa, la cistella de la compra també és més cara. Però siguin casolans o comprats a les pastisseries,sembla que els panellets continuaran omplint les sobretaules aquest pont de Tots Sants.