La matinada del 13 al 14 d’agost es va cremar l’entrada del centre educatiu en un foc que tot indica que va ser provocat. Agents de la Guàrdia Urbana i Bombers hi van intervenir. La direcció del centre ha interposat una denúncia i els Mossos tenen una investigació oberta.

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet va rebre l’avís mitjançant una trucada a les 2.43 h de la matinada de la nit entre el dissabte i el diumenge. Un incendi cremava l’entrada del COPEM/Institut Santa Eulàlia, ubicat a la plaça Pius XII. Fonts municipals han informat que hi van intervenir agents de la Guàrdia Urbana, que van apagar el foc, i Bombers. 

Un testimoni ha assenyalat que tres sospitosos haurien provocat l’incendi a l’institut. Des de la direcció del centre s’ha interposat una denúncia i els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas. Fonts policials confirmen que sembla un acte vandàlic.

L’Associació de Veïnes i Veïns Som Santa Eulàlia s’ha fet ressò a les xarxes socials del possible acte vandàlic i ha explicat que l’entrada i una part de la instal·lació elèctrica del centre ha quedat malmesa. Demanen la col·laboració ciutadana per esclarir els fets.

Ja s’està treballant en la reparació dels desperfectes. El 7 de setembre començaran les classes a l’educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles formatius.

Imatge: Associació de Veïnes i Veïns Som Santa Eulàlia.