Entrevista de L'Informatiu - Daniel López-Codina, investigador del grup BIOCOM Reproduir video

04/07/2022 Entrevista de L'Informatiu - Daniel López-Codina, investigador del grup BIOCOM

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 04/07/2022

  04/07/2022

  Entrevista de L'Informatiu - Daniel López-Codina, investigador del grup BIOCOM

 • Video: 01-07-2022

  01-07-2022

  Entrevista de L'Informatiu - Manuel Piñar, reelegit president de la FAAVV

 • Video: 01-07-2022

  01-07-2022

  L'Informatiu 01-07-2002

 • Video: 30-06-2022

  30-06-2022

  Entrevista de L'Informatiu - José García, vicepresident DEPANA. La del ZEPA Delta Llobregat

 • Video: 29-06-2022

  29-06-2022

  Aula L'H 29 de juny - Estudi sobre els joves de la Florida i el seu barri. ApS d'Integració Social de l'Ins Vilumara

 • Video: 29-06-2022

  29-06-2022

  Entrevista de L'Informatiu - Fran Belver, 1er Tinent d'alcalde i portaveu municipal PSC

Les noves tendències del sector del cafè arriben a L'H

L'empresa catalana Syra Coffee trasllada la seva planta torrefactora a la ciutat

L'H torna a acollir un espectacle dins del Festival Grec

Àlex Rigola porta l'obra "Ofèlia" a Can Trinxet

Augmenten els contagis de Covid a les portes de les vacances

Els analistes consideren que la situació no és crítica

Fílmax Gran Via bat el record de persones disfressades de Minions

Els cinemes del centre comercial Gran Via 2 realitzen un esdeveniment especial per l'estrena de Minions: El Origen de Gru

Efrén García seguirà dirigint al CF Can Buxeres

L'equip disputarà la 3a Catalana

 • Torna una nova edició de Sónar
 • Torna una nova edició de Sónar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 16. 06. 2022

Torna una nova edició de Sónar

El 17 i 18 de juny al recinte Fira Granvia L'H amb el Sónar de Nit

L’Hospitalet torna a ser un dels escenaris principals del Sónar en una nova edició del festival marcada per la tornada a la normalitat. El recinte Fira Granvia L’H acollirà els concerts de Sónar de Nit els dies 17 i 18 de juny, on es podran veure els noms més rellevants de la música electrònica i experimental a escala internacional.

Abans de l’inici del festival, en concret aquest dijous 16, al Sónar de Dia es presentaran els resultats obtinguts de “Being a curious music mind”, l’experiment que Sónar+D, l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) van realitzar el passat mes d’octubre per explorar les implicacions neuronals de la curiositat musical.

Curiositat, plaer i memòria

“Being a curious music mind” és un experiment que Sónar+D, l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’IDIBELL van realitzar al SónarCCCB el passat mes d’octubre per explorar i caracteritzar les diferències en la curiositat (i la recerca de nova informació musical) desenvolupada pels oients després d’haver estat exposats a noves peces musicals.

Sónar de Dia amb ADN L’H

Enguany, al festival internacional de música, creativitat i tecnologia hi trobarem els sons urbans de Morad, que actuarà mostrant el seu estil nascut al barri de la Florida. Ho farà dissabte, 18, a les 17.50 h al SonarPark. Un altre nom amb marca L’H és el del raper Rojuu, un dels pioners del gènere emo trap, que crea i produeix des del seu estudi hospitalenc. Actuarà al SonarPark dijous, 16, a les 16 h. I també dissabte, a les 16.30 h, el Stage+D acollirà tres projectes audiovisuals d’artistes visualistes que produeixen des de la nostra ciutat: DOES work, gtxdlr &Laura Rigau i ¥€$Si PERSE. El títol que engloba els tres projectes és 5uuoPRPPW%A%, una referència a les contrasenyes i claus d’encriptació que utilitzem per a protegir i assegurar les nostres identitats en línia.

20 anys de Sónar de Nit

Des de 2002, el recinte Fira Gran Via L’H és l’espai de referència de Sónar de Nit i testimoni de l’evolució de l’escena musical avançada, i ha acollit primers noms i també artistes revelació. Durant les nits del 17 i 18 de juny actuaran més de 40 artistes, entre d’altres, The Chemical Brothers, C. Tangana, Nathy Peluso, Moderat, The Blaze, Bonobo, Richie Hawtin, ANNA, Eric Prydz, Arca, Charlotte de Witte, The Blessed Madonna i Folamour.

En paral•lel, Sónar s’ha convertit en un espai de creació tecnològica a través de Sónar+D, un referent de la unió de la creativitat i la tecnologia. Enguany, aquest espai s’ha configurat de nou, però partint de la reutilització i reciclatge de materials d’edicions anteriors. L’empresa encarregada de fer-ho ha estat Sociedad 0, un estudi de disseny que forma part del col•lectiu d’artistes assentats al Districte Cultural de L’Hospitalet.