Entrevista de L'Informatiu - Jonathan Cogul, director màrqueting Filmax Reproduir video

02/02/2021 Entrevista de L'Informatiu - Jonathan Cogul, director màrqueting Filmax

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 02-03-2021

  02-03-2021

  Veïns - Jesús Vila: "Quan L'H va perdre la platja" i Tania Carrillo parla de si ens queixem massa o no

  I Manuel Domínguez i l'"Era Quinqui"

 • Video: 02/02/2021

  02/02/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Jonathan Cogul, director màrqueting Filmax

 • Video: 02-03-2021

  02-03-2021

  L'Informatiu - 02-03-2021

 • Video: 01/03/2021

  01/03/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Daniel López, investigador grup BIOCOM

 • Video: 01-03-2021

  01-03-2021

  L'Informatiu - 01-03-2021

 • Video: 26-02-2021

  26-02-2021

  En Primera Persona - Acompanyem un treballador del serveis de grues de L'H

El PP inicia una campanya en defensa dels cossos de seguretat

La iniciativa pretén recollir firmes en suport del col·lectiu

Jonathan Cogul: "Volem seguir oferint pel•lícules perquè la gent desconnecti de la realitat"

El director de màrqueting de Fílmax a l'entrevista de l'Informatiu

El Pla Director de la Gent Gran es comença a concretar

Ha de permetre planificar tot el ventall de serveis adreçats a aquest col·lectiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 16. 02. 2021

SOS Baix Llobregat i L'H es reuneix amb la candidatura de Víctor Font per parlar de Can Rigalt

Els terrenys són propietat del Barça

La plataforma SOS Baix Llobregat i L'Hospitalet ha fet una carta oberta a les candidatures a la presidència del Barça per parlar sobre els terrenys de Can Rigalt a L'H, i uns altres a Viladecans, propietat del club. L'objectiu és que es comprometin a prendre decisions responsables en els projectes urbanístics que s'hi vulguin impulsar, consensuant-los amb la ciutadania. Ja s'han entrevistat amb la candidatura de Víctor Font.

Quines són les intencions de les diverses candidatures a la presidència del Futbol Club Barcelona pel que fa als terrenys de Can Rigalt? Aquest aspecte preocupa a les entitats que reivindiquen el valor patrimonial i natural dels terrenys de Can Rigalt propietat del club des de l'any 1997.

"Sabem que aquests terrenys són objecte dels especuladors de sempre que el que volen és construir", ha explicat Manuel Domínguez, membre del Grup de Patrimoni de L'H."Volem defensar el patrimoni cultural, que en el cas de Can Rigalt és d'un valor extraordinari, però també el patrimoni natural. Estem parlant d'un espai que seria extraordinàriament important per descongestionar els barris de Pubilla Cases, Collblanc i la Florida", ha apuntat Domínguez. Pel que fa a la Masia de Can Rigalt, Domínguez ha explicat que "està en un estat de progressió deteriorament, de l'interior ja no tenim cap mena de confiança que es conservi res".

Per això, l'objectiu de les reunions és "demanar la seva implicació en la conservació del patrimoni cultural i natural. Pensem que el Barça no és una agència immobiliària, no és una constructora, i hauria de ser responsable amb l'entorn", ha explicat Jaume Grau, membre de SOS Baix Llobregat i L'hospitalet. "En el passat es van intentar operacions urbanístiques que no van sortir i, per tant, creiem que els candidats han de ser responsable i comprometre's amb la societat a conservar aquest patrimoni i protegir-lo", ha afegit Grau. 

De moment ja s'han entrevistat telemàticament amb Marc Duch, membre de la candidatura de Víctor Font. "Va haver-hi el compromís que no es prendria cap decisió sense haver parlat amb les institucions pertinents, però també amb les entitats que estem lluitant pel patrimoni", ha explicat Domínguez. "Ells veuen que el tema de Can Rigalt és un problema heretat d'una mala gestió anterior, d'una compra innecessària".

Pròximament es reuniran també amb l'equip de Toni Freixa, en canvi, des de la candidatura de Joan Laporta no han obtingut cap resposta.

Manuel Domínguez ha recordat que el què caldria és que les administracions públiques compressin els terrenys de Can Rigalt, que actualment estan valorats en 8 milions d'euros. "És necessària adquirir aquests espais i aquest edifici, perquè la cultura i la població de L'H els necessiten".