El Grup Botigues del Centre i Sant Josep organitza aquest cap de setmana la seva tradicional fira de Nadal.Una oportunitat per conèixer l’oferta comercial d’aquests barris i al temps gaudir d’activitats lúdiques al voltant de la plaça de la Vila.

Del 6 al 8 de desembre, el Grup Botigues del Centre i Sant Josep organitza una nova edició de la Fira de Nadal, a la plaça de l’Ajuntament. Enguany a més, les parades ocuparan també el tram del carrer Major, entre la rambla i la plaça de Mossèn Homar.

A la fira hi participen 25 comerços del Grup Botigues, altres sis botigues no associades i una vintena de parades d’artesania.

A la carpa de l’associació de botiguers es poden sol·licitar les targetes de fidelització per beneficiar-se de promocions i descomptes en els comerços associats. Per la seva banda, establiments del carrer Major han previst una taula al carrer amb els seus articles.

Durant els tres dies hi ha programades actuacions de la Coral Elisard Sala i del Grup de Country Line Dance, ambdós del Casino del Centre; de la Coral Infantil Els Matiners, i de Folcat Diabòlic, i un trenet recorrerà els barris del Centre i de Sant Josep. Els tiquets es poden aconseguir fent les compres habituals a les botigues del grup.

Fira de Santa Llúcia

Al mateix temps, a la rambla de Just Oliveres des del 2 de desembre roman oberta la Fira de Santa Llúcia, una de les altres tradicions del comerç a la ciutat. Elements del pessebre, guarniment per a l’arbre, regals, artesania i gastronomia centren el gruix de les parades. Els horaris de la fira són de 9 a 21h. Els divendres i dissabtes, de 18 a 20h, visiten la zona la Mare i el Pare Noel companyats dels seus follets.