L’Associació d’Afectats d’Esclerosi Múltiple de L’Hospitalet neix per donar visibilitat a aquesta malaltia i milorar la vida dels afectats. Aposten perquè tothom que la pateixi s’hi apunti per tenir plegats més força en qüestions com la millora de l’accessibilitat, les prestacions a rebre o en el coneixement dels avenços mèdics.

Una malaltia que té mil cares, símptomes diferenciats segons cada persona afectada i que fa que el propi cos ataqui el Sistema Nerviós Central a través de la manca de la mielina que permet la connexió entre les neurones.

És una malaltia que no té cura i que canvia el ritme vital dels afectats, en especial les dones que tripliquen en casos als homes en el moment de patir esclerosi múltiple. Acaben de néixer i volen que tots els afectats puguin apuntar-se a la nova associació.

Els objectius principals són: donar suport als projectes d’investigació, intentar millorar l’accessibilitat per a tots aquells que necessiten anar en cadira de rodes o tenen mobilitat reduïda o conèixer les prestacions a les que tenen dret.