Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona Reproduir video

Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 03-05-2020

  03-05-2020

  Aula L'H 3 de juny - Entrevista Jaume Graells i novetats FP

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  Entrevista de L'Informatiu - Pepe Castro, tinent alcalde Convivència i Seguretat

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  L'Informatiu - 03-06-2020

 • Video: 02-06-2020

  02-06-2020

  Veïns - Canvi climàtic i medi ambient amb José Luis Casanova

  I Manuel Domínguez parla de la pèrdua dels terrenys de La Marina

 • Homenatge a Mossèn Valentí Balaguer pels 50 anys com a rector de la parròquia dels Desemparats

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 04. 04. 2019

Homenatge a Mossèn Valentí Balaguer pels 50 anys com a rector de la parròquia dels Desemparats

Tot el barri de la Torrassa s'hi suma

Mossèn Valentí Balaguer fa 50 anys que és rector de la parròquia de la Mare de Déu dels Desemparats i la Torrassa li ret homenatge. L'Auditori del barri acollirà, divendres, a partir d'un quart de nou, parlaments de les entitat lligades a la parròquia i una acte musical de reconeixement a la tasca feta.

No és massa habitual que un prevere comenci la seva carrera eclesiàstica en una parròquia i la finalitzi en el mateix lloc. Mossèn Valentí Balaguer, sí. L'any 1961 va ser nomenat vicari de la parròquia de la Mare de Déu dels Desemparats i després de la mort de mossèn Jaume Busquet, va accedir al càrrec de rector.

Han passat 50 anys i tot un barri, la Torrassa, li ret homenatge per la seva tasca ingent a favor dels més necessitats i acollint sempre a tothom que s'apropa al temple. Les escoles parroquials, entitats educatives de lleure com Itaca, la residència per a gent gran o el propi Auditori de la Torrassa són exemples d'allò que ha fet pel barri i la seva gent.

Aquest divendres, dia 5, a un quart de nou del vespre, a l'Auditori es farà un acte d'homenatge amb els parlaments de representants de les entitats parroquials i una actuació musical. Un acte senzill al gust de mossèn Valentí per reconèixer la seva trajectòria vital i professional.

Valentí Balaguer ha dit en declaracions al programa Veïns que "és l'obligació d'un prevere acompanyar a qui s'ho passa malament i ajudar en tot el que es pugui. És el que he intentat fer sempre cercant espais de trobada, acompanyament i servei com ara la residència per a gent gran de la que n'estic molt orgullós".

Mossèn Balaguer també ha reflectit la trajectòria vital i humana dels més de 80 anys de la parròquia del Desemparats en diferents llibres que n'han mostrat la trajectòria. "És tota una vida de servei al barri i a la seva gent i m'ha agradat que tot allò que hem fet quedés reflectit per escrit en els llibres que he publicat".