Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona Reproduir video

Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 03-05-2020

  03-05-2020

  Aula L'H 3 de juny - Entrevista Jaume Graells i novetats FP

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  Entrevista de L'Informatiu - Pepe Castro, tinent alcalde Convivència i Seguretat

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  L'Informatiu - 03-06-2020

 • Video: 02-06-2020

  02-06-2020

  Veïns - Canvi climàtic i medi ambient amb José Luis Casanova

  I Manuel Domínguez parla de la pèrdua dels terrenys de La Marina

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 26. 10. 2015

Iniciativa a Change.org per demanar el Bicing a L'H

Notícia aportada per una usuària a través del whatsapp de L'Hdigital

Sílvia M. ens ha comunicat a través del whatsapp de L'Hdigital la posada en marxa d'una iniciativa popular a través de Change.org per demanar la implantació del servei de Bicing a L'Hospitalet.

"Cada cop som més els ciutadans que escollim la bicicleta com a mitjà de transport per dur a terme els desplaçaments del nostre dia a dia. Però és una evidència que la nostra ciutat (Hospitalet de Llobregat), com moltes altres, no és prou segura.

No podem deixar la nostra bicicleta aparcada al carrer durant uns quants minuts, i molt menys durant hores, perquè és molt probable que després ens trobem amb la desagradable sorpresa que la nostra bici ha estat robada.

Ara bé, la ciutat de Barcelona ha sabut fer front a aquesta realitat, i per això el Bicing cada cop compta amb més socis. És un servei que permet fer ús de la bicicleta i, alhora, despreocupar-se dels alts nivells de delinqüència que afecten als usuaris de bicicletes privades.

La proximitat entre l’Hospitalet i la ciutat veïna, Barcelona, fa que molts de nosaltres ens moguem cada dia entre totes dues ciutats. Per això, creiem que seria de molta utilitat la implantació del Bicing també a l’Hospitalet, perquè no ens vegem obligats a fer servir un altre mitjà de transport (metro, bus, Bicibox...) en arribar a la frontera entre les dues ciutats.

Per descomptat, parlem de “Bicing” perquè és imprescindible que els serveis oferts per les dues ciutats fossin totalment compatibles i no requerissin l’abonament de dues quotes diferents.

La nostra ciutat és prou important com per eliminar les barreres que la separen de Barcelona. Firmem per la implantació del Bicing a la nostra ciutat!!!"

Petició a Change.org