En Primera Persona - Cursos de castellà a persones nouvingudes de la Fundació Akwaba Reproduir video

22-01-2021 En Primera Persona - Cursos de castellà a persones nouvingudes de la Fundació Akwaba

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 16-04-2021

  16-04-2021

  L'Informatiu - 16-04-2021

 • Video: 15-04-2021

  15-04-2021

  L'Informatiu - 15-04-2021

 • Video: 14-04-2021

  14-04-2021

  L'Informatiu - 14-04-2021

El Servei Local de Teleassistència de la Diputació de Barcelona amplia les seves prestacions

Amb nous programes i tecnologia digitalitzada i amb un pressupost de 47 milions d'euros

S'obre el termini per demanar les Beques de Planeta Formació i Universitats

El període de sol•licitud en línia romandrà obert fins a l'1 de juliol

Teresa Dordal: "Els al•lèrgics es poden posar les vacunes de la Covid sense cap tipus de problemes"

L' al•lergòloga de l'Hospital de Bellvitge, a l'espai de l'entrevista

Un Hospi amb baixes sensibles rep al UE Atzeneta

Partit amb accés pel públic (dissabte, 19 h)

 • Televisió L'H comença la programació especial de Nadal
 • Televisió L'H comença la programació especial de Nadal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia reportatges 23. 12. 2020

Televisió L'H comença la programació especial de Nadal

Amb concerts, pel•lícules, dibuixos animats, concursos i classes de gimnàstica

La programació de TV de L’Hospitalet s’adapta al Nadal i fem una programació especial on hi ha de tot i per a tots. Pel•lícules infantils, Les Tres Bessones, gimnàstica des del poliesportius que canvien d’horari, sarsuela, concursos i concerts a més dels millors moments dels programes temàtics que fem durant tota la temporada. Passin i vegin.

Al llarg d’aquests dies festius de Nadal, Televisió de L’Hospitalet els oferirà una programació especial per a grans i petits amb una graella variada i adaptada a la joia nadalenca. Pel que fa a programes especials cal destacar el Concert de Nadal de l’EMMCA que es pot veure el dia 25, a partir de les 12 del migdia; el dia 26, a les 5 de la tarda i el 27, a les 8 dels vespre.

No hi faltarà el resum dels millor moments dels programes temàtics com ara L’H en Joc, Veïns, Aula L’H i Taquilla Inversa, a partir de les 8 de la tarda i en posteriors reemissions. Així mateix també s'oferirà un resum informatiu, amb les notícies més importants de l’any, els dies 30 i 31 de desembre i el 2 de gener. (consulta graella de programació).

Tot i que no hi haurà cavalcada, el 5 de gener tindrem un programa especial amb moltes sorpreses i on els infants podran veure al Mags de l’Orient per la televisió.

Dins de la programació especial també hi ha lloc per al cinema d'autor, amb l'emissió dels curtmetratges del Festival MetropoL’His, el dia 2 de gener a les 9 del vespre i s’hi podran tornar a veure els dies 9 i 10 de gener.

Els nens podran gaudir cada matí amb els dibuixos animats a partir de les 8 del matí i durant dues hores. Això afecta a les classes de gimnàstica des del poliesportius que canvien d’hora i s’emeten cada dia a les 10 del matí llevat dels dies 1, 2 i 3 de gener que es podran seguir a partir de les 12 del migdia.

Durant la programació nadalenca de la TV de L’Hospitalet no hi faltran programes especials de Nadal d'àmbit català com ara la Missa del Gall, el dia 24 des de Montserrat, a les 23.30 hores; la pel•lícula infantil “Gordon i Paddy” i els Pastorets Belluguet i Bieló, el dia de Nadal, a partir de les 5 de la tarda.

La sarsuela “Cançó d’Amor i de Guerra”, s’oferirà en directe el dia 27, a les 5 de la tarda i el mateix dia a les 10 de la nit oferirem la Temporada impossible: la Gran Pegatina.

A partir del dia 28, a les 8 del vespre és el torn del concurs D2N2 que s’ofereix en directe. I no ens hem de perdre els concerts com el de l’Any Nou amb valsos i polques, a les 7 de la tarda.