Resum Ple Octubre Reproduir video

24-10-2019 Resum Ple Octubre

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 24-10-2019

  24-10-2019

  Resum Ple Octubre

 • Video: 23/10/2019

  23/10/2019

  Ple municipal Octubre (2) - Mocions

 • Video: 23/10/2019

  23/10/2019

  Ple municipal Octubre (1) Dictàmens

 • Video: 10-10-2019

  10-10-2019

  Entrevista de L'informatiu - Miguel García, portaveu municipal de Ciutadans

 • Video: 08-10-2019

  08-10-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Ana González, portaveu municipal L'H En Comú Podem

 • Video: 03-10-2019

  03-10-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Sonia Esplugas, portaveu del PP L'H

Jugar, un dret de tots els nens i nenes

L'H celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants

Primera jornada sectorial sobre les arts de carrer

Per debatre qüestions que afecten al sector

La Generalitat es compromet a construir el nou Hospital de L'H a Can Rigal

Reunió comissió mixta Ajuntament Govern català

El projecte contenidors blaus de l'Institut Provençana guanya el premi Rebuild 2019

Proposen reutilitzar-los per fer habitatges i equipaments

 • Ajudes a la rehabilitació d'edificis i soterrament de les vies de Renfe, les dues grans inversions estatals previstes a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 19. 10. 2009

Ajudes a la rehabilitació d'edificis i soterrament de les vies de Renfe, les dues grans inversions estatals previstes a L'H

El diputat socialista José Vicente Muñoz presenta els pressuposts generals

Els Pressupostos Generals de l’Estat preveuen dos grans partides d’inversió referides a L’Hospitalet: les ajudes a la rehabilitació d’edificis que es van acordar quan Carme Chacón era ministra d’Habitatge; i l’inici del projecte de soterrament de les línies de RENFE, incloses en la partida de Rodalies de Barcelona.

Així ho ha anunciat avui el diputat del PSC de l’Hospitalet al Congrés, José Vicente Muñoz, qui, amb caràcter general, també ha declarat que els Pressupostos Generals de l’Estat per a 2010 seran austers, però mantindran la política social i la inversió en infraestructures per remuntar la crisi.

En una roda de premsa a la seu de la federació local del PSC, José Vicente Muñoz, ha explicat que el Govern central, a través del Ministeri de Foment, posarà fil a l’agulla l’any 2010 a un dels projectes més cabdals per a l’Hospitalet: el soterrament del traçat ferroviari que divideix la ciutat i que ha de donar peu a grans projectes de millora urbana.

Muñoz, però, ha dit que encara és d’hora per saber quans diners vindran a L’Hospitalet, però sí ha apuntat que el Ministeri de Foment dotarà la partida Rodalies-Barcelona, que preveu l’actuació a L’Hospitalet, amb 5.000 milions.

Muñoz també ha destacat els 16 milions que es destinaran l’any 2010 a la rehabilitació d’habitatges i finques als barris de les Planes, Sant Josep, la Torrassa, Bellvitge i el Gornal; un programa que ja es va començar a aplicar quan Carme Chacón era ministra d’Habitatge i Celestino Corbacho alcalde de la ciutat.

Sobre aquesta línia d’ajudes públiques del Govern central ha parlat avui l’alcaldessa, Nuria Marín, qui creu que aquestes ajudes -de les quals s’ha mostrat segura- ajudaran a millorar les condicions de vida de molts veïns de L’Hospitalet.

Els Pressupostos Generals de l’Estat de 2010 seran austers, però reforçaran els programes d’atenció social i mantindran les inversions en infraestructures i en investigació, tot plegat per remuntar la crisi i crear ocupació.

José Vicente Muñoz, diputat del PSC de L’Hospitalet al Congrés, ha assenyalat que, malgrat la crisi, el PSOE presenta uns pressupostos de caire social.

De moment, la majoria socialista ha aconseguit el suport del Partit Nacionalista Basc i de Coalició Canària per tirar endavant els pressupostos de 2010.

José Vicente Muñoz s’ha mostrat confiat que en el tràmit parlamentari també altres grups minoritaris, com ERC i Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya, hi donaran suport finalment, perquè s’adonaran que són els pressupostos més progressistes possibles en temps de crisi.