El grup municipal del Partit Popular porta dues mocions al Ple de setembre. La primera, per demanar millores al voltant de L’Hospital de Bellvitge, i la segona, per reforçar els controls sobre els clubs i les associacions cannàbiques.

El Partit Popular demana un pla de millora dels entorns de L’Hospital de Bellvitge, sobretot del carrer de la Residència, on hi ha l’accés a urgències. “Hem rebut queixes de l’estat de degradació que pateix l’entorn de l’Hospital, els pacients que s’hi apropen es queixen que hi ha falta de neteja, d’il•luminació i manca de manteniment”, ha explicat la portaveu Sonia Esplugas.

Per això la moció proposa un pla de millora de l’entorn que inclogui l’increment de la neteja, s’arreglin les voreres, es podin els arbres que tapen els fanals i s’instal·lin bancs. També demanen que s’inti a l’AMB perquè es creï una parada d’autobús de l’H1 davant de la porta d’urgències o s’habiliti una llançadora.

D’altra banda, els populars també proposen que es reforcin els controls sobre els clubs i les associacions cannàbiques per evitar la venda de substàncies il·legals i que no es converteixin en espais de tràfic i consum de substàncies il·legals. “Demanem a l’equip de govern que es reforcin aquests controls i que no siguin fruit de les trucades o denúncies dels mateixos veïns que es queixen que hi ha aldarulls o problemes al voltant d’aquests locals, sinó que siguin controls proactius“, ha apuntat Esplugas.