El grup municipal de Ciutadans porta al Ple d’aquest mes de setembre dues mocions. D’una banda, demana parcs de cal·listènia certificats, i de l’altra, que l’Ajuntament de L’Hospitalet s’adhereixi al Dia Internacional de Commemoració i Homenatge a les Víctimes del terrorisme, que té lloc el 21 d’agost.

Ciutadans proposa al Ple que s’instal·lin parcs de cal·listènia certificats a la ciutat per fomentar l’esport a l’aire lliure. “És una reivindicació de molta gent jove i a més és un esport a l’aire lliure i que fomenta la sociabilitat entre els joves i tindria un cost mínim per als pressupostos municipal”, ha explicat el portaveu del grup municipal Miguel García.

Amb aquesta moció el grup municipal trasllada al Ple la veu de més de 300 veïns que van signar una petició per tenir aquests tipus d’instal·lacions esportives a L’Hospitalet i que van lliurar a l’Ajuntament el passat mes de juny. “L’Ajuntament no acaba de donar resposta a aquests joves, per això portem la moció”, ha afegit García.

El grup taronja també demana l’adhesió de l’Ajuntament de L’Hospitalet al 21 d’agost, Dia Internacional de Commemoració i Homenatge de les Víctimes del terrorisme. Des de Ciutadans han recordat que van impulsar una declaració institucional que finalment no va obtenir consens “pel rebuig d’En Comú Podem”, ha apuntat el portaveu. “La portem el Ple perquè En Comú Podem tingui la possibilitat d’explicar per què no es va adherir a la declaració institucional, i en tot cas, de rectificar si ho creu convenient”, ha apuntat García.