ERC insta a l’equip de govern a millorar la neteja i conservació del riu Llobregat al seu pas per la ciutat, a més de promoure un pla de coneixement de la ciutadania sobre la història i el present del riu a través de les entitat que hi treballen. Els republicans presenten una segona moció on demanen al govern espanyol el finançament del reforç Covid escolar. 

ERC demana l’elaboració d’un pla de rehabilitació, conservació i protecció de la llera del riu Llobregat a la ciutat. Els republicans insten al govern municipal i a l’Àrea Metropolitana a millorar la neteja i conservació d’aquest espai fluvial. Des d’ERC volen, entre d’altres mesures, que es posi en marxa un pla de preservació acústica dels silenci mínim per les aus i altres animals que viuen o pernocten a la llera del riu, actuant sobre les infraestructures que generen als sorolls.

El portaveu del grup municipal, Antoni Garcia, ha assenyalat que “cal preservar i conservar aquesta zona natural, a més de promoure un pla de coneixement de la ciutadania sobre la historia del riu”. Garcia ha destacat que “hem viscut molts anys d’esquenes al riu, i forma part del nostre territori amb 900 metres de tram que dóna nom a la nostra ciutat, per tant cal recuperar aquesta zona fluvial per a L’Hospitalet, amb mesures com la millora de la neteja i fent efectiu el desmantellament dels abocadors incontrolats”

ERC presenta una segona moció on demanen al govern espanyol que es mantingui el finançament dels reforç Covid escolar que finalitza el 31 d’agost.