Ple Municipal abril 2021 (resum) Reproduir video

29-04-2021 Ple Municipal abril 2021 (resum)

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 14-05-2021

  14-05-2021

  L'Informatiu - 14-05-2021

 • Video: 29-04-2021

  29-04-2021

  Ple Municipal abril 2021 (resum)

 • Video: 28-04-2021

  28-04-2021

  Ple Municipal Abril (4) - Mocions Cs, L'H En Comú Podem i PP

 • Video: 28-04-2021

  28-04-2021

  Ple Municipal Abril (3) - Mocions conjuntes, PSC i ERC

 • Video: 28-04-2021

  28-04-2021

  Ple Municipal Abril (2) - Dictàmens

 • Video: 28-04-2021

  28-04-2021

  Ple Municipal Abril (1) - Informe de la Síndica de Greuges

L'empresa d'autobusos Grup Julià, amb seu a L'Hospitalet, corresponsable del bus turístic a Londres

Competirà per un mercat amb més de dos milions i mig de possibles usuaris

El web de l'Ajuntament de L'Hospitalet obté el Segell Infoparticip@

Com a reconeixement de qualitat i transparència

La Guàrdia Urbana i els Mossos aixequen 48 actes de sanció per incompliments anti-Covid

Amb un desallotjament i intervencions als barris de Santa Eulàlia i Pubilla Cases

Els Mossos d'Esquadra recuperen a L'H més de 300 aparells electrònics sostrets arreu del territori

Els integrants d'un grup criminal es dedicaven a rebre els objectes per a enviar-los a l'estranger

Milloren les dades Covid a L'Hospitalet

Els contagis setmanals baixen a nivells del mes de juliol

 • ERC i L'H ECP tornen a denunciar que no es convoqui la comissió de seguiment del Consell Esportiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 16. 04. 2021

ERC i L'H ECP tornen a denunciar que no es convoqui la comissió de seguiment del Consell Esportiu

Per part del govern municipal del PSC

ERC i L’H En comú Podem han tornat a denunciar que el govern de Núria Marín no convoca la reunió de la comissió sobre les irregularitats del Consell Esportiu en els terminis acordats. Els dos grups polítics denuncien els obstacles reiterats i l’intent de bloqueig de l’esmentada comissió per part de l’alcaldessa.

ERC i L’H ECP denuncien que el govern municipal no ha convocat la comissió de seguiment dintre dels terminis acordats en el reglament de funcionament de la comissió que estableix que s’ha de reunir cada mes durant la primera quinzena de forma ordinària.

Lamenten que l’equip de govern i el Consell Esportiu no els facilita tota la documentació que han requerit i que s’hagin assabentat pels mitjans de comunicació que l’Ajuntament ha estat admès com acusació particular i que l’advocat contractat per l’Ajuntament per exercir l’acusació particular ha estat present a les declaracions de les persones investigades i imputades pel Consell Esportiu sense que s’hagi informat a les diferents forçes polítiques del consistori.

ERC i L’H-en Comú Podem remarquen que l’acusació particular de l’Ajuntament està per defensar els interessos del consistori i dels veïns de la ciutat i no per defensar els interessos del grup municipal del PSC.

Antoni García Acero, portaveu d’ERC ha manifestat que “Núria Marín es dedica a posar pals a les rodes a la comissió sobre les irregularitats del Consell Esportiu, continua amagant informació, no dona explicacions a la ciutadania ni assumeix ni depura responsabilitats”.

Antoni García ha demanat “transparència i depuració de responsabilitats perquè és políticament i èticament inadmissible que s’hagin utilitzat diners públics, de les entitats i de les famílies que havien de ser destinats a promoure l’esport escolar i de base, a pagar despeses personals, sobresous i indemnitzacions indegudes”.

García Acero ha afegit que “els veïns de L’Hospitalet no es mereixen una alcaldessa i un govern que està sota sospita, que utilitza la institució per promoure clientelisme polític i que no actua amb transparència”.

La portaveu de L’H-ECP, Ana González, ha declarat que “és inacceptable que el govern municipal intenti, de forma reiterada evitar i defugir la comissió de seguiment sobre el Cas Consell Esportiu que afecta a la mateixa alcaldessa i altres membre d l’equip de govern”.

González ha afegit que “el PSC torna a confondre l’Ajuntament amb el seu partit i és l’hora què comenci a assumir les conseqüències de la seva forma de governar. Nosaltres estem aquí per defensar els drets dels veïns per fer front a qualsevol mena d’obstacle que ens posi l’equip de govern a l’hora de lluitar contra la corrupció perquè sembla que algunes persones de l’equip de govern van pensar que la ciutat era seva”.