Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet Reproduir video

31-07-2020 Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23-07-2020

  23-07-2020

  Resum Ple de juliol

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (3) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (2) - Mocions conjuntes i d'ERC

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (1) - Dictàmens

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (4) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 26-06-2020

  26-06-2020

  Resum Ple juny 2020

Consensuat el nou Pacte Local per l'Ocupació 2020-2023

En temps rècord i circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia

Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres de la nova escola Ernest Lluch

Els estudis arqueològics n'hauran de determinar les característiques i l'estat de conservació

Cancel·lacions i reserves en l'últim minut per viatjar de vacances

El rebrots canvien els plans dels hospitalencs

Nissan i els sindicats acorden que no hi hagi acomiadaments fins a finals de 2021

La companyia es compromet a mantenir els llocs de feina i els treballadors abandonen la vaga

El Summer Experience es reprograma del 27 d'agost al 9 d'octubre

Amb activitats culturals a tots els districtes de la ciutat

 • ERC demana mesures urgents de suport a restauradors i comerços de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 06. 2020

ERC demana mesures urgents de suport a restauradors i comerços de la ciutat

També reclama més personal per atendre el 010 i revertir l'externalització per millorar el servei

Esquerra Republicana de L’Hospitalet ha reclamat a l’Ajuntament la posada en marxa de manera urgent d’un paquet de mesures de suport als restauradors i comerços de la ciutat. Volen que des del consistori s’acompanyi i s’impulsi la recuperació econòmica de L’Hospitalet. En un altre ordre de temes ERC, reclama més personal per atendre el servei d’informació 010 i insta l’Ajuntament a revertir l'externalització per millorar la qualitat del servei. 

En els darrers dies els propietaris de bars i restaurants de la ciutat s’han mobilitzar per denunciar el que creuen és un desemparament per part del govern municipal, amb aturades i amb la renúncia d’alguns a participar a la ruta de tapes.

ERC lamenta que el sector no hagi obtingut cap resposta sobre les mesures que han fet arribar a l'equip de govern, com ara ajudes econòmiques, bonificacions fiscals o facilitats per a la instal•lació de terrasses.

El portaveu republicà, Antoni García Acero, ha dit que “compartim plenament aquestes demandes perquè coincideixen amb el paquet de mesures que vam presentar ja fa més d’un mes amb les propostes aportades per elaborar un pacte de ciutat per fer front als efectes de la Covid-19”.

Antoni García ha recordat que des de la seva formació “han reclamat noves bonificacions i ajudes en impostos i taxes, així com crear una partida econòmica a fons perdut o posar en marxa microcrèdits al 0% d’interès per a autònoms i petites i mitjanes empreses”.

Els republicans també proposen fer campanyes de dinamització i d’impuls al comerç local que inclogui el sector de la restauració. García Acero ha manifestat que necessitem solucions i escoltar un sector tan important per a l’economia de la ciutat com és la restauració i no pot ser que el govern de Núria Marín no doni resposta ni activi cap de les mesures proposades”.

ERC denuncia el "funcionament deficient" del 010

La formació republicana en un segon comunicat de premsa difós aquest dilluns, denuncia "la manca de personal per atendre el servei d'informació 010" que s'ha fet més notori durant el confinament quan l'Ajuntament ha limitat l'atenció ciutadana presencial per potenciar l'atenció telefònica. Segons el portaveu d'ERC, Antoni Garcia, “durant aquest mesos de confinament per la crisi de la Covid19, i encara ara, hem comprovat que molts ciutadans tenen moltes dificultats per ser atesos a través del 010” i ha reclamat “més personal per millorar el servei i poder atendre les trucades i les peticions d’informació i tràmits que han de realitzar els ciutadans”.

Antoni Garcia ha instat l'equip de govern a “revertir l'externalització del servei d'informació i atenció telefònica, i que el personal sigui contractat de manera directa per l'Ajuntament per garantir les condicions laborals i la qualitat del servei que prestem a la ciutadania”.