Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet Reproduir video

31-07-2020 Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23-07-2020

  23-07-2020

  Resum Ple de juliol

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (3) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (2) - Mocions conjuntes i d'ERC

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (1) - Dictàmens

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (4) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 26-06-2020

  26-06-2020

  Resum Ple juny 2020

Consensuat el nou Pacte Local per l'Ocupació 2020-2023

En temps rècord i circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia

Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres de la nova escola Ernest Lluch

Els estudis arqueològics n'hauran de determinar les característiques i l'estat de conservació

Cancel·lacions i reserves en l'últim minut per viatjar de vacances

El rebrots canvien els plans dels hospitalencs

Nissan i els sindicats acorden que no hi hagi acomiadaments fins a finals de 2021

La companyia es compromet a mantenir els llocs de feina i els treballadors abandonen la vaga

El Summer Experience es reprograma del 27 d'agost al 9 d'octubre

Amb activitats culturals a tots els districtes de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 25. 10. 2019

Alberto Garzón: "Pedro Sánchez participa del joc dels incendiaris per guanyar vots"

Col•loqui d'En Comú Podem amb afiliats i simpatitzants, a la Farga

En Comú Podem ha celebrat una trobada preelectoral a La Farga sota el títol de "Llibertat, Diàleg, Solucions" amb la presència d'Alberto Garzón, Jaume Asens, Aina Vidal i Jessica Albiach. Garzón ha dit que Pedro Sánchez segueix el joc dels incendiaris de la dreta per guanyar vots el 10-N. Respecte de la situació actual de Catalunya, Jessica Albiach, ha afirmat que el govern de la Generalitat és un desgovern.

Col•loqui a quatre bandes entre el coordinador federal d'Izquierda Unida, Alberto Garzón, el candidat al Congrés d'En Comú Podem, Jaume Asens, la diputada al Congrés d'aquesta formació, Aina Vidal i la presidenta d'En Comú Podem al Parlament, Jessica Albiach.

L'economia, la política a Espanya i Catalunya, els drets laborals, la justícia, l'independentisme o el que consideren pèrdua de les llibertats, han estat les qüestions que s'han tractat en el col•loqui. Alberto Garzón ha afirmat que una part clau de l'enfrontament entre Espanya i Catalunya es deu als interessos de polítics que posen per davant els vots abans que la cerca d'una entesa.

Ha acusat el president en funcions, Pedro Sánchez de "participar en el joc dels polítics incendiaris capaços de tot per esgarrapar vots". Garzón ha dit que "Espanya és plurinacional i això és una constatació. És una pena que tinguem una dreta judicial que són creuats a favor d'una idea reaccionària d'Espanya".

El coordinador federal d'Izquierda Unida ha criticat "que fa dècades que hem entrat en un procés constituent de desarticulació dels drets. Es retira sobirania i augmenta l'explotació a tots els nivells. Això provoca frustració social i la resposta és l'autoritarisme en totes les seves facetes".

Jaume Assens ha lamentat que "no hi hagi voluntat d'escoltar. Nosaltres som hereus del socialisme dels anys 30 i tenim l'exemple d'una ERC que ha deixat fora a la meitat del país i no té res a veure amb els ideals de Companys que volia trobar punts d'entesa amb Espanya. Els progressistes ens hem d'unir perquè estimem i volen una entesa amb l'Espanya que diu No Pasarán o Madrid Antifeixista".

Jessica Albiach ha parlat de "condemnar sempre la violència però tot ve perquè hi ha falta d'esperança, hi ha desencís davant d'un futur molt negre per als joves. L'independentisme té una sensació de frustració perquè els han promès coses que no s'han complert i no arribaran. El govern de Torra no és un govern, és un desgovern".

Finalment, Aina Vidal, ha incidit en la pèrdua dels drets socials a Espanya en la darrera dècada perquè "s'han carregat els drets civils, la justícia universal, han trinxat el mercat laboral i la precarietat laboral i estructural són un fet".