Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet Reproduir video

31-07-2020 Ja és estiu als Mitjans de L'Hospitalet

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 23-07-2020

  23-07-2020

  Resum Ple de juliol

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (3) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (2) - Mocions conjuntes i d'ERC

 • Video: 22-07-2020

  22-07-2020

  Ple Municipal juliol 2020 (1) - Dictàmens

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (4) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 26-06-2020

  26-06-2020

  Resum Ple juny 2020

Consensuat el nou Pacte Local per l'Ocupació 2020-2023

En temps rècord i circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia

Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres de la nova escola Ernest Lluch

Els estudis arqueològics n'hauran de determinar les característiques i l'estat de conservació

Cancel·lacions i reserves en l'últim minut per viatjar de vacances

El rebrots canvien els plans dels hospitalencs

Nissan i els sindicats acorden que no hi hagi acomiadaments fins a finals de 2021

La companyia es compromet a mantenir els llocs de feina i els treballadors abandonen la vaga

El Summer Experience es reprograma del 27 d'agost al 9 d'octubre

Amb activitats culturals a tots els districtes de la ciutat

 • VOX es presenta a L'H amb un discurs basat en la recentralització d'Espanya i el rebuig a la immigració il·legal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 27. 10. 2018

VOX es presenta a L'H amb un discurs basat en la recentralització d'Espanya i el rebuig a la immigració il·legal

Una vintena de persones convocades per Arran han escridassat els assistents

VOX Barcelona s'ha presentat a L'Hospitalet en una trobada a nivell provincial que ha reunit unes 120 persones a l'auditori del Centre Cultural Bellvitge-Gornal. El contingut de l'acte polític ha girat entorn de la unitat d'Espanya i la recentralització de l'estat, just quan es compleix un any que el Parlament va declarar la independència. 

En aquest sentit, un dels membres del Comitè Executiu Nacional de VOX, Jorge Buxadé, ha defensat la supressió de l'estat autonòmic que ha de començar, diu, per la suspensió de l'autonomia de Catalunya. Buxadé també ha demanat la il·legalització d'aquelles "organitzacions que atemptin contra la unitat d'Espanya i contra els principis de la Constitució".

De la seva banda, el coordinador de la formació a L'Hospitalet, Daniel Clemente, ha criticat la gestió que el PP, PSOE i Ciutadans han fet del procés i ha recordat que "VOX és l'únic partit que ha plantat cara a l'independentisme portant els responsables d'aquest cop d'estat davant la justícia"

Clemente també ha dit que cap dels partits amb representació a la ciutat parlen clarament dels principals problemes de L'Hospitalet. En aquest sentit s'ha referit a la neteja, la inseguretat o la immigració, afirmant que "tots els immigrants que no s'adaptin a les nostres normes, els que no hagin vingut a treballar i els que cometin algun delicte han de tornar al seu país." 

Clemente també ha demanat mesures urbanístiques per a la ciutat com millorar la regulació semafòrica, eliminar les barreres arquitectòniques o incrementar l'arbrat. "Ens treuen cada vegada més arbres mentre hi ha partides pressupostàries en plantar palmeres en països africans", ha dit.

Daniel Clemente, que ha explicat que en un any VOX ha passat de 2 militants a 50 a L'Hospitalet, no descarta que la formació presenti candidatura a la ciutat en les properes eleccions municipals, tot i afirmar que no és la prioritat del partit.

Durant l'acte, s'han reivindicat altres mesures com els "desallotjaments express" de pisos ocupats en menys de 24 hores o la supressió de les lleis de Memòria Històrica i de Violència de Gènere, ja que, afirmen, "posa el cartell de culpable a tots els homes".

El membre del Comitè Executiu Nacional de VOX, Jorge Buxadé, també ha defensat un discurs euroescèptic afirmat que "no permetrem que Espanya es dissolgui en una Unió Europea de buròcrates perdent sobirania nacional" i ha afegit que "no podem acceptar que les sentències del Tribunal Suprem siguin sistemàticament anul·lades pel Tribunal Europeu de Drets Humans, que està en mans de magistrats d'ultraesquerra". 

Tot i aquestes afirmacions, Buxadé ha dit que VOX no és un partit antieuropeïsta i que "els espanyols vam defensar Europa 800 anys a la Península Ibèrica lluitant contra l'invasor islàmic".

Buxadé també ha defensat que VOX no és una formació xenòfoba assegurant que "els espanyols vam inventar el concepte de mestissatge". Així, ha afirmat que "400 anys abans que el general Custer comencés a matar indis, la reina Isabel ja havia dictat les lleis de les Índies que protegien els indis". En aquesta línia, ha afegit que "és una cosa que tenim històricament els espanyols, que hem estat catòlics i llavors tens remordiments i no els pots matar, son fills de Déu. Ser catòlic produeix aquests efectes".

Convocatòria de rebuig a l'acte

Paral·lelament a l'acte de VOX, una vintenta de persones han participat en la concentració de rebuig convocada per Arran L'Hospitalet a les portes del Centre Cultural Bellvitge-Gornal. Sota un fort desplegament policial, els manifestants han increpat els assistents a l'acte amb crits de "feixistes" i "nazis".

De la seva banda, Daniel Clemente ha titllat la concentració de "turba que abraça Otegi i els etarres, que no vol que vinguem i que imposa les seves idees". En aquest sentit, Clemente s'ha preguntat "qui és el democràtic aquí". 

Sobre la concentració d'Arran també s'ha referit el coordinador de VOX a Sant Boi, Agustín Cañete, que ha assegurat que "els que estan aquí fora ens volen robar la llibertat". "Els llenço un missatge perquè segur que m'estan sentint: anem a per vosaltres, acabareu amagats a casa vostra, no tindreu vergonya ni per sortir al carrer perquè sou uns covards i uns traïdors", ha dit.