La UD Gornal ha perdut per 1 a 2 davant del Joventut 25 de Setembre. Els homes de Javi Santiesteban han anat sempre per darrera en el marcador.

La U.D. Gornal ha perdut la imbatibilitat a la lliga davant d’un rival que ha demostrat molt ofici sobre el terreny de joc. El Joventut 25 Setembre, un equip recent ascendit, ha plantejat un partit que els homes de Javi Santiesteban no han sabut interpretar. I és que el duel ha estat ple de provocacions per part de l’equip de Rubí.

Durant els primers 30 minuts, la U.D. Gornal ha portat la batuta del partit amb bones arribades, però sense trobar la sort del gol. De la seva banda, el Joventut no feia altra cosa que esperar al darrera i intentar ràpids contraatacs. Precisament, en una d’aquestes contres ha arribat la jugada polèmica del partit.

Cap al minut 40, el davanter visitant Carlitos ha estat expulsat per protestar una falta que havia rebut just quan marxava sol cap a la porteria contrària. D’aquesta manera, el Gornal veia com se li posava el partit de cara, ja que podia disputar la resta del partit amb un jugador més.

El segon temps ha començat amb un tímid domini del Gornal, que intentava jugar amb seny al mig del camp, però realment sense generar ocasions de gols. El partit ha fet un gir al minut 60 quan el davanter del Joventut, Antoñito, ha avançat al seu equip gràcies a un bon xut que el porter local, Cristian, no ha pogut aturar. Poc després, quan el marcador indicava el minut 73, els de Rubí han tornat a marcar, en aquesta ocasió de penal, obra també d’Antoñito.

Poc després, l’àrbitre ha expulsat dos jugadors més en la mateixa jugada, un per cada equip. Primer David González, del Gornal, per una dura falta. I tot seguit el davanter visitant Antoñito, per menysprear al propi González. La decisió del col·legiat ha servit per esperonar els homes de Javi Santiesteban, que al minut 80 han reduït distàncies gràcies a un gol d’esperó, obra de Riki. Tot i que el Gornal ha acabat el partit tancant al Joventut dins de la seva pròpia àrea, el marcador no s’ha mogut més.

La propera jornada el Gornal visitarà el camp del Olímpic Can Fatjó, amb la intenció de puntuar i arribar abans a la xifra dels 45 punts, que segons l’entrenador Javi Santiesteban garanteix la permanència a la Segona Catalana.