Novament, els darrers minuts han condemnat l’Hospi. El conjunt d’Hèctor Simón ha encaixat la vuitena derrota de la temporada a camp del Peralada. El 2-1 ha arribat al minut 89.

Sembla la història de mai acabar. L’Hospi ha tornat a deixar-se punts en els darrers minuts de partit, aquest cop davant un rival directe com el Peralada.

I això que el duel semblava posar-se molt de cara per al CE L’Hospitalet, que al minut 5 ja manava en el marcador gràcies al gol de Lobato. A més, el Peralada no semblava generar gaire perill. Els locals tenien la pilota però l’Hospi no patia.

Malauradament, la bona feina defensiva s’ha vist trencada al 27, quan Solans superava Aliaga per posar l’1-1. L’empat ha donat ales als gironins, que han manat en el darrer tram de la primera part.

La segona meitat ha estat igualada, amb els dos equips intentant endur-se els tres punts però sense córrer massa riscos. En aquest context, ha estat el Peralada qui s’ha emportat els tres punts. Un gol d‘Alan Baró al minut 89 glaçava un Hospi que tornava a recordar vells fantasmes.

L’Hospi queda ara a quatre punts del playoff d’ascens, posició que marca precisament el Peralada. El conjunt d’Hèctor Simón haurà de reaccionar diumenge vinent, a casa contra la Rapitenca.