El Maccabi de Tel Aviv s’ha imposat clarament a l’AESE (15-95) en el partit inaugural del primer Torneig Cadet Masculí de Bàsquet Ciutat de L’H. En el segon partit del matí, el Joventut ha guanyat al CB L’Hospitalet per 75 a 65, en un encontre molt més igualat.

En un partit sense gaire emoció pel que fa al marcador, el Maccabi ha imposat el seu superior nivell al conjunt de l’AESE. Els cadets del conjunt israelià no han baixat el ritme en cap moment i s’han imposat amb claredat, 15 a 95. El partit ha estat molt esportiu i els dos equips s’han fet una foto de record al finalitzat l’últim quart.

Tot seguitm en el segon partit de la matinal, el Joventut s’ha imposat al CB L’Hospitalet per 75 a 65 (35 a 38 al descans). Aquest partit ha estat molt més igualat, tot i que els cadets de la Penya han obert distància de 10 punts en el darrer quart que han sabut mantenir malgrat la pressió a tota la pista dels hospitalencs.

A la tarda, a partir de les 17,30h Barça-Maccabi i, a les 19.15h, Joventut-Real Betis. Els partits es disputen al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.

En les jornades de dissabte i diumenge es jugaran partits al matí i a la tarda. Dissabte a la tarda es jugaran les seminals a partir de les 18.15h, mentre que la final està prevista diumenge a les 12.30h. Com a prèvia a la final, tindrà lloc el concurs de triples i el partit pel tercer i quart llocs.

Dins del programa del torneig, s’ha inclòs una xerrada sobre formació de joves esportistes, a càrrec de l’exjugadora i entrenadora nacional de bàsquet, Mar Rovira, que també és llicenciada en psicologia i màster en psicologia de l’esport. La xerrada està prevista avui divendres a les 13h al mateix Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.