L’AESE organitzarà aquest cap de setmana el seu primer Torneig de Bàsquet Cadet Masculí Ciutat de L’Hospitalet. Aquest torneig recull l’herència del de categoria infantil que organitzaven fins ara. Hi prendran part sis equips, entre els quals destaca el Maccabi de Tel Aviv. 

Els clubs convidats al torneig de l’AESE són FC Barcelona, Maccabi Tel Aviv, Joventut de Badalona, Betis Baloncesto i CB L’Hospitalet. Els dos primers, junt l’equip local de l’AESE, formen un dels grups de competició de cara a la primera fase, mentre els altres tres en formaran un altre. Els partits es disputaran del 9 a l’11 de desembre al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.

El partits s’iniciaran divendres a les 9.30 amb l’enfrontament entre AESE i Maccabi. En les jornades de dissabte i diumenge es jugaran partits al matí i a la tarda. Dissabte a la tarda es jugaran les seminals a partir de les 18.15h, mentre que la final està prevista diumenge a les 12.30h. Com a prèvia a la final, tindrà lloc el concurs de triples i el partit pel tercer i quart llocs.

Dins del programa del torneig, s’ha inclòs una xerrada sobre formació de joves esportistes, a càrrec de l’exjugadora i entrenadora nacional de bàsquet, Mar Rovira, que també és llicenciada en psicologia i màster en psicologia de l’esport. La xerrada està prevista divendres a les 13h al mateix Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.