El Club Esportiu Joventut L’Hospitalet vol fer créixer la secció de futbol sala. Els objectius principals són augmentar els equips de la base i crear noves seccions. De moment ha endegat una campanya de preus reduïts per atreure a la canalla. 

El futbol sala necessita un impuls dins del CE Joventut L’Hospitalet. El primer pas ha estat contractar una nova coordinadora de la secció per tal d’incrementar la qualitat dels equips i el nombre de practicants.

Ara mateix tot es focalitza en tres línies de treball ben clares i definides: Impulsar el futsal femení, crear una secció per a persones amb discapacitat funcional, i atreure la gent del barri al CE Joventut L’H.

Per assolir aquests objectius des del club asseguren que és bàsic disposar d’unes pistes que siguin adients per a la pràctica del futbol sala. Unes condicions que ara mateix no es donen al poliesportiu municipal de Les Planes.

Promoció especial

Aquest inici de temporada el Joventut L’H ha posat en marxa una campanya dirigida als més petits i petites amb preus molt econòmics que confien que serveixi per fer créixer els equips de la base.

Els nascuts al 2017 es poden inscriure pagant 125 euros tot l’any. I els nascuts el 2016 i 2015 ho poden fer també per un preu de 250 tota la temporada.