El programa municipal L’Hospitalet camina ha obert les inscripcions per a les sortides de la temporada 2022/2023. En total s’han programat nou caminades, a raó d’una cada mes, fins al maig en espais naturals de l’entorn. 

La primera excursió programada serà a Collserola i es farà el 6 d’octubre. Fins divendres, 30 de setembre, es poden fer les inscripcions a les caminades previstes per aquest trimestre. Les places per a cada sortida estan limitades a 112.

L’H Camina és un programa de la Regidoria d’Esports obert a la població adulta, que té com a objectiu la pràctica d’una activitat física saludable com a eina per prevenir malalties, millorar la salut i conèixer indrets interessants i naturals.

La inscripció és gratuïta i inclou el desplaçament en autocar fins al punt d’inici de la caminada i el retorn, el servei de guia (a càrrec de monitors del Club Muntanyenc de L’Hospitalet), una assegurança d’accidents i servei sanitari.

Les caminades programades en aquesta edició són recorreguts d’entre 7,46 i 9,44 quilòmetres. El punt de concentració, sortida i final de l’excursió és el Poliesportiu Municipal del Centre-Marcel·lí Maneja, a les 9.30 hores, i es torna després de l’activitat, cap a les 14.15 hores, aproximadament.

Les inscripcions es poden fer als diferents poliesportius municipals.

Consulta les dates i recorreguts programats, aquí.