El Trofeu “Ciutat de l’Hospitalet” de rugbi ha agafat enguany molta més embranzida. Amb tots els equips de l’entitat, des dels més petits fins als conjunts sèniors, tots els integrants del Rugbi Club L’Hospitalet han tingut els seus moments de protagonisme.

Dissabte matí va ser el torn de la base, amb els equips del RC L’Hospitalet jugant contra conjunts com el Poble Nou, el Badalona, el Viladecans, Sant Cugat o Sant Boi.

I a mesura que passaven les hores, s’apropaven els conjunts més representatius de l’entitat, els sèniors. El femení va tancar la jornada de dissabte amb una bona prova davant el Poble Nou. I l’exàmen es va superar amb nota, 25-0 a favor de les hospitalenques.

Diumenge matí va ser el torn dels dos sèniors masculins. En un doble enfrontament amb el Químics, els dos conjunts hospitalencs es van imposar. El “B” ho va fer per 30-22 mentre que el primer equip va guanyar amb contundència, 64-0.

El 36è “Ciutat de L’Hospitalet” de rugbi ha recuperat l’antic format, barrejant diversió i preparació de pretemporada. El pròxim cap de setmana, inici de les competicions oficials, amb el primer equip masculí debutant a casa contra el Sant Cugat. El femení ho farà a domicili, a camp del CEU Barcelona.