Amb la disputa de les finals dels esports d’equip, els Jocs Escolars 2021/2022 van donar per tancada la temporada. Prop de 7.000 infants han participat a les competicions del Consell Esportiu de L’Hospitalet.

45 anys porta el Consell Esportiu de l’Hospitalet organitzant els Jocs Escolars, la competició esportiva de la ciutat més important quant a xifra de participants. Després de dos anys plens de suspensions, la temporada 2021/2022 ha pogut completar-se amb relativa normalitat. Totes les disciplines, col•lectives i individuals, han respectat el calendari.

La participació ha fregat la que s’aconseguia abans de la pandèmia. Prop de 7.000 infants han competit en alguna de les disciplines oferides pel Consell Esportiu de l’Hospitalet, tant en esports d’equip com individuals. Unes xifres a les quals cal afegir els més de 150 grups d’extraescolars que practiquen esport a la seva escola, iniciativa que arriba a uns 2.000 infants.

Acabada la temporada esportiva, el Consell Esportiu de l’Hospitalet se centrarà ara al 100% en les activitats lúdiques i educatives. Per novè any consecutiu, l’entitat oferirà casals d’estiu, enguany amb la col•laboració de cinc escoles diferents de la ciutat.