El passat diumenge, Iván Lorca va complir 100 partits com a primer entrenador de l’equip l’amateur femení del Centre d’Esports L’Hospitalet. El tècnic va assolir l’ascens a 1a Catalana i ara lluita per pujar a la categoria Preferent.  

Iván Lorca ja és centenari. Va aterrar a la banqueta riberencs ara fa 5 temporades. Es va trobar amb una situació molt complicada. L’equip jugava a 2a Catalana i patia molt en els seus partits. A base d’esforç, de treball i sobretot molta perseverança, Iván Lorca va ser un dels artífexs de l’ascens de categoria i de la millora del joc. Una millora notable que no el fa conformar-se. Al contrari, Iván Lorca té entre cella i cella pujar un esglaó i competir a la categoria Preferent.

La situació d’aquesta temporada no és la desitjada. Amb una plantilla dissenyada per estar a mitja taula, els resultats no acompanyen. Molta culpa d’això té a veure amb la marxa de jugadores importants al llarg dels primers mesos de competició.

Lorca creu que l’equip ha de centrar-se ara en escalar posicions a la classificació, i començar a planificar amb tranquil•litat la propera temporada.