El Consell Esportiu de L’Hospitalet treballa per recuperar la celebració del tradicional Cross escolar, el més important que té lloc a Catalunya. La idea és poder organitzar-lo de cara als primers mesos del proper any 2022, accentuant la integració social i el caràcter familiar. 

El Cross escolar de L’Hospitalet podria ser una realitat abans de la propera primavera. La prova atlètica escolar més important de Catalunya recuperaria el circuit de la Feixa Llarga on s’han celebrat les darreres edicions. Al Consell Esportiu de L’H no li preocupa tant la data o el nombre d’arribats a meta, com sí el fet de fer-lo més inclusiu i familiar.

Pel que fa al projecte “ A L’H tothom suma”, el director del Consell Esportiu de L’H, Edu Galí, ha assegurat que s’està avançant molt en la integració de persones amb discapacitat intel•lectual com a ajudants de monitor esportiu. Recentment, s’ha signat un acord de col•laboració amb diferents entitats per tal d’ajudar a posar el projecte en marxa.

Pel que fa a la situació actual del Consell Esportiu, el seu director reconeix que s’ha passat per un mal moment, però que per sort ningú ha posat en dubte el valor social de l’entitat.

Aquest curs el Consell Esportiu torna a oferir activitats extraescolars a molts centres educatius de diverses disciplines esportives.