El Rugbi Club L’Hospitalet acaba la temporada amb una derrota contra el CR Sant Cugat per 10 a 38. Malgrat el resultat, l’equip riberenc està satisfet ja que ha acomplert l’objectiu de mantenir la categoria a Divisió d’Honor B.

Un partit en que el Sant Cugat ha dominat el joc ben bé des de l’inici. A la primera part L’Hospi era el primer en anotar, però de seguida els santcugatencs posaven la directa i anaven interposant cada vegada més distància al marcador. Se n’anaven als vestidors, amb un 3 a 12 en la puntuació.

A la segona part del matx el Sant Cugat acabava de consolidar el resultat. S’arribaven a col•locar 3 a 33. Tot i que L’Hospi ha mirat d’entrar en el joc posant el 10 a 33 no ha estat suficient per arribar a generar un risc real als santcugatencs. A les acaballes del partit, el santcugatenc Joel Moraira, sentenciava el matx amb el 10 a 38.

Segons el director esportiu de l’equip riberenc, el que ha condicionat el joc, ha estat que els santcugatencs s’han sabut fer amb la possessió la major part del partit. També ha afirmat que sabien que s’enfrontaven a un equip jove i competitiu, que els seria difícil. Molinero ha considerat que els primers minuts han tingut un bon rendiment, i que sobretot han destacat en defensa. Amb tot, a la segona part els de Sant Cugat els ha sabut pressionar impedint fer el seu joc a L’Hospi.

El conjunt riberenc acomiada la temporada havent-se assegurat la sisena plaça a la classificació. Una temporada amb diverses baixes dins l’equip, però que partit a patit, han aconseguit recomposar-se.