No ha pogut ser. El Torrons Vicens CB L’Hospitalet no ha pogut treure un resultat positiu de la seva visita a la pista del Pardinyes Lleida, un conjunt que està immers en la lluita per l’ascens a LEB Or. Amb aquest resultat, els riberencs s’acomiaden de la competició com a darrers classificats de la lliga.

El Pardinyes ha aprofitat la seva superioritat en el joc interior per situar-se al capdavant del marcador. El conjunt lleidatà ha trobat moltes facilitats a l’hora d’anotar i ha aconseguit un primer parcial de 24 a 12. Encara al primer quart, Xavi Carvajal ha demanat temps mort i els riberencs han aconseguit retallar distàncies, situant-se a només tres punts de l’equip rival.

En el segon parcial, els locals han tornat a distanciar-se en el marcador, atacant amb fluïdesa. La defensa riberenca ha estat molt permissiva i el Pardinyes ho ha aprofitat. El marcador al descans ja era un contundent 54-38.

L’Hospi, amb una rotació molt curta, ha patit durant tot el partit però ha donat la cara, sobretot al tercer quart, quan ha retallat distàncies. Tot i això mai ha posat en perill la victòria lleidatana. Albert Homs ha estat el jugador més destacat pel conjunt de L’Hospitalet, firmant 23 punts i capturant 8 rebots.

El Torrons Vicens s’acomiada de la LEB Plata amb una nova derrota i com a darrer classificat. Xavi Carvajal no ha pogut traduir amb resultats la seva idea de joc, després de prendre les regnes de la banqueta riberenca.

Fotografia: CB L’Hospitalet