Un partit molt lluitat per part d’ambdós equips, sobretot durant els dos primers quarts. Les d’Alcorcón s’havien arribat a posar a un gol, però gràcies a alguns penals a favors de les riberenques es trencava el partit, i en sortien victorioses.

Durant el primer quart l’Alcorcón posava les coses difícils a l’AESE, encavalcant els resultats al marcador. L’AESE guanyava el quart pels pèls, acabant-lo 6 a 5. Al segon quart les riberenques entraven més al partit i començaven a imposar el seu estil de joc a la piscina. Acabaven el quart 9 a 6, distanciant-se al marcador.

A partir del tercer quart, el míster de l’AESE ha subratllat la gran importàcia que ha tingut la defensa: “Tenen dues jugadores molt bones, la 5 i la 11, que marquen el 80% dels gols. Durant la primera part estaven fresques i ens han marcat quatre o cinc gols; després poc a poc l’equip s’ha centrat en defensar-les i ens n’hem sortit”. Gràcies a aquesta defensa i al llançament de tres penals decisius, l’AESE consolidava la distància al marcador, i es trencava el partit definitivament. Acabaven el tercer quart amb un 12 a 9 al marcador.

Al darrer parcial les d’Alcorcón patien també el cansament per la manca de rotació a la banqueta. L’AESE en canvi, aprofitava per fer el cop de gràcia, i endur-se el partit amb aquest 14-10. La cohesió d’equip i l’esperit lluitador no ha estat menys important per aconseguir aquesta victòria.

De moment l’AESE només ha perdut un partit contra el Navarra, al qual s’hi enfrontaran de nou en dues setmanes fora de casa. Un partit decisiu, per aspirar a l’ascens a Divisió d’Honor.