L’AESE celebra aquest any la 30ena edició del seu torneig amb la presència d’equips de primer nivell, com ara el Madrid, el Bayern de Munich i el Manresa. Tampoc hi faltaran el CB L’Hospitalet i el propi AESE.  

L’equip infantil masculí de l’AESE es prepara intensament per disputar aquest cap de setmana, entre el 6 i el 8 de desembre, una nova edició del Torneig infantil de bàsquet Ciutat de L’Hospitalet. Ubicats al grup B de la fase prèvia s’hauran de veure les cares amb el Reial Madrid, principal favorit, el Manresa i el Sant Adrià.

Davant d’aquests noms el cos tècnic de l’AESE intenta transmetre als jugadors que sobretot deixin a banda els nervis i es concentrin en gaudir del torneig, ja que és una experiència que no oblidaran mai.

Al llarg de les 30 edicions del torneig han passat jugadors que han acabat jugant a la NBA. Noms com els de Ricky Rubio o Luka Doncic van jugar en el seu dia al poliesportiu de Santa Eulàlia. Davant d’aquesta realitat, els jugadors amfitrions es freguen les mans només de pensar que potser competiran contra futures estrelles del bàsquet.

Els altres equips participants seran el Bayern de Munich, el Vilafranca, el Sant Cugat, i el CB L’Hospitalet, actual campió del torneig.