Veïns Resum Estiu (6) Reproduir video

Veïns Resum Estiu (6)

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Veïns Resum Estiu (6)

 • Video: 13-08-2022

  13-08-2022

  Veïns Resum Estiu (5)

 • Video: 07-08-2022

  07-08-2022

  Veïns - Programa especial monogràfic sobre la "Història de la migració a L'H"

  Documental de l'historiador Quim Solias

 • Video: 06-08-2022

  06-08-2022

  Veïns Resum Estiu (4)

 • Video: 02-08-2022

  02-08-2022

  Veïns Resum Estiu (3)

 • Video: 30-07-2022

  30-07-2022

  Veïns Resum Estiu (2)

 • Video: 26-07-2022

  26-07-2022

  Veïns Resum Estiu (1)

 • Video: 20-07-2022

  20-07-2022

  Aula L'H 20 de juliol - Resum de l'activitat del Consell de Nois i Nois

 • Video: 20-07-2022

  20-07-2022

  Clip Aula L'H La plaça de les llengües. El Quítxua

María Vicente inicia el campionat d'Europa sense pressió

La temporada de l'hospitalenca ha estat marcada per una lesió al quàdriceps

Pessics de Ciència abordarà la crisi climàtica a partir del setembre

Ofereix un cicle d'activitats sobre els desafiaments climàtics i a la crisi energètica

L'Escola de Vida amplia la seva oferta formativa amb nivells més avançats de català i castellà

Els dies 5, 6 i 7 de setembre s'obren les inscripcions per al curs 2022/2023

El juvenil de la Unificación Bellvite, en marxa

El conjunt de Quim Ruiz prepara la nova temporada, enguany a la Lliga Nacional

Les biblioteques obren a la tarda durant l'agost

Tecla Sala i La Bòbila amenitzen la calor amb diferents exposicions

 • El desgovern del Govern: Espanya va bé?

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 17. 01. 2001

El desgovern del Govern: Espanya va bé?

La JSC de L'Hospitalet demana al Govern una rectificació seriosa, que aconsegueixi corregir el mal camí que estan prenent els principals problemes dels ciutadans
Ha començat un any nou, un segle nou i un mil·lenni nou. Massa novetat. Però hi ha una cosa que no canvia: continuem governats, més bé dit, desgovernats, per un President irresponsable, per uns ministres essencialment incompetents i per un partit massa conservador pels temps que vivim. Avui, ja ningú seriós s'atreveix a afirmar, amb la prepotència d'èpoques anteriors, que Espanya va bé. Si haguéssim de fer un repàs exhaustiu de les coses que no van bé a Espanya potser no acabaríem. Exemples:

1. Mal de les vaques bogues. Què fa el Govern? Crea alarma, desinforma a la societat, no té capacitat per posar en marxa solucions d'urgència, traspassa responsabilitats, i posa les solucions en mans d'una ministra que l'únic que ens explica és com fa el brou a casa seva. i un ministre que es dedica a inflar-se de vedella a les fires de carn.

2. Mal de Kosovo. El Ministre de Defensa, Sr. Trillo, aplica una altra vegada la política de desinformació i confusió constant del Govern, tapant-se els ulls davant la possible existència d'un greu problema.

3. Problemes econòmics. El Govern no pot posar en marxa mesures en contra de la inflació, i el superministre Rato, en comptes d'assumir la seva responsabilitat, decideix estafar els funcionaris, proposar una vegada més moderació salarial i donar la culpa a l'Euro. Potser així potenciem l'europeisme dels nostres conciutadans.

4. L'atur ja no decreix tant. Aquest any l'atur ha baixat només en 57.000 persones, i els contractes temporals proliferen de forma perillosa pel futur de la gent.

5. Immigració. El Govern dona l'esquena a un problema significatiu i important. Es permet el luxe, fent ús de la seva majoria absoluta, d'aprovar una Llei d'Estrangeria que aprofundeix en les situacions de marginació dels immigrants, que afavoreix la possibilitat que siguin explotats i que els nega els mínims Drets Humans bàsics, en contra de totes les forces polítiques, sindicats i moviments ciutadans. El darrer problema el trobem a Lorca.

6. Indult a Gómez de Liaño. El Govern no sap encaixar el cop que rep del Tribunal Suprem, que troba contrari a la Llei la part de l'indult que ordena la reincorporació de Liaño a la carrera judicial. Perquè s'atreveix el Govern a violar la Llei per indultar un jutge prevaricador?

7. Conflicte a Euskadi. El Govern manté al Ministre d'Interior Jaime Mayor Oreja en el seu lloc, negant l'evidència de la manca d'objectivitat en el conflicte basc i la seva resolució d'un home que és jutge i part en el tema, amb un interès electoralista que arriba a trencar els límits ètics i morals de la política.
Bé, no cal que continuem, crec que hi ha suficients exemples per evidenciar la incapacitat del Govern en la resolució dels nostres principals problemes. El Govern es caracteritza per la seva incompetència, la seva incapacitat, el seu autoritarisme i la seva manca de sensibilitat social. Per tot això, la JSC de L'Hospitalet proposa al Govern que:

1. Que el Ministre d'Agricultura (Arias Cañete) i la Ministra de Sanitat i Consum (Celia Villalobos) dimiteixin dels seus càrrecs. Que el Govern escolti el sector ramader i prengui nota dels seus consells per resoldre aquest greu problema. Posar en marxa les mesures de la Comissió Europea i engegar una campanya d'informació a la societat.

2. Que es faci un estudi seriós sobre la influència de l'urani empobrit en l'aparició dels casos de leucèmia, posant tots els mitjans a disposició dels soldats destacats a Kosovo i facilitant una indemnització en cas que es demostri aquesta relació.

3. Augmentar el salari dels funcionaris un punt per sobre de la inflació, per tal que es recuperin de les successives congelacions salarials que han sofert sota el Govern del PP. Lluitar contra les concentracions empresarials i els pactes entre grans empreses que decideixen els preus de productes de primera necessitat i que transformen antics monopolis en oligopolis privats, concertant preus i oferta.

4. No influenciar en la marxa de les negociacions entre sindicats i patronal d'un nou marc regulador del mercat laboral.

5. Que el Govern regularitzi als immigrants sense papers que es troben actualment a Espanya. Que la inspecció de treball vetlli per les condicions laborals dels immigrants. Que es posi en marxa una política seriosa de contractació en origen i que es derogui l'actual Llei d'Estrangeria i que torni a entrar en vigor l'aprovada a finals de la legislatura anterior, recolzada per tots els grups polítics, que restitueix els drets humans dels immigrants.

6. Que el Govern desisteixi del seu intent de recórrer la decisió del Suprem, que reconegui el seu error, que el Ministre de Justícia (Ángel Acebes) dimiteixi assumint la responsabilitat política del cas i que doni per tancat un cas que ja fa molt temps que dura.

7. Que el Ministre de l'Interior Mayor Oreja deixi el seu càrrec per dedicar-se legítimament a provar de ser lehendakari i no tracti el problema basc des d'un punt de vista electoralista, recuperant l'objectivitat i el sentit d'Estat.

La JSC de L'Hospitalet demana al Govern una rectificació seriosa, que aconsegueixi rectificar el mal camí que estan prenent els principals problemes dels ciutadans. Pel bé de tots i totes.