La Fundació la Vinya, s’ha trobat enguany amb més demanda de famílies dels barris de Bellvitge i el Gornal que volen que els seus nens i joves puguin participar als casals d’estiu de l’entitat. Aquest any el finançament privat s’ha vist reduït en un 50% i és per això que han decidit iniciar una campanya per demanar més ajudes per poder becar aquests infants i joves. 

Han posat en marxa la campanya “Tenir estiu, es un dret”, per rebre donatius que aniran destinats a becar els casals d’estiu d’infants i joves d’aquests dos barris.

Maria Labernia, presidenta de la Fundació La Vinya, ha assenyalat que “hem tingut una demanda molt més gran de nens i nenes que necessiten les ajudes, les famílies estan patint a causa de la crisi actual que estem vivint i necessitem aquest suport de la societat”

De la seva banda, Adrià Ramírez, responsable del projecte “Al Vent”, ha explicat que “ens hem trobat amb moltes dificultats econòmiques per poder ajudar a les famílies perquè poguessin participar de les activitats dels casals. Necessitem molta ajuda per poder complir amb els nostres objectius que cap infant es quedi sense gaudir d’un bon estiu”.

200 infants i joves participaran de les activitats del casal, colònies i campaments que des de la Fundació la Vinya han organitzat. L’objectiu d’aquesta entitat es assegurar el finançament de les activitats centrals del casal com són el menjador, l’àpat central i l’entrada a la piscina.

El casals d’estiu per a nens i joves de 3 a 17 anys dels barris de Bellvitge i el Gornal, que organitza la Fundació la Vinya, finalitzen el 22 de juliol.