Granvia Sud enceta quatre dies festius, el 18, 19, 23 i 24 de juny amb les activitats de sempre i amb una participació total dels veïns i les entitats. Un grup de veïnes ha anat porta a porta per recaptar una mica més de 5.000 euros que permetran que la festa es pugui fer. No hi faltaran la festa de l’escuma, la paellada popular, la coca o les havaneres.

Una festa major feta a mà per la gent d’un barri, Granvia Sud que és petit però on tothom hi col•labora perquè tiri endavant. El vocal de la Comissió de Festes, Cristian Gil, en declaracions al programa Veïns, ha destacat “l’esforç de senyores de més de 70 anys, porta a porta pel barri per recaptar més de 5.000 euros que ens han ajudat a fer realitat la festa”.

El dia 18, dissabte, hi haurà la tradicional cercavila, el sopar de germanor on cada veí baixa el seu plat per sopar plegats a la plaça dels Veïns i amb l’espectacle de circ “Adoro”. La jornada acabarà amb ENE 21DJ’S.

Diumenge, 10, a la plaça dels Veïns hi haurà la festa Holi i a la mateixa plaça la Festa de l’Escuma i la tradicional Guerra de l’Aigua. Ja a la tarda, els conta-comptes, la xocolatada popular i el Granvia Sud Breaking Contest amb els millors ballarins de breakdance de Catalunya.

La festa descansa fins el dia 23, amb la revetlla de Sant Joan a la plaça dels Veïns on la gent del barri tornarà a baixar al carrer amb el seu sopar i la coca. Tot plegat estarà amenitzat per un altra DJ que farà ballar fins ben entrada la nit.

Divendres, 24, darrer dia festiu amb una paella al parc del Repòs i que encara no està assegurada perquè falten tiquets per vendre per poder-la fer. El fi de festa serà amb la cantada d’havaneres, el rom cremat i l’espectacle de l’Skamot Diabòlic amb els diables i tabalers.