L’expresidenta de la Creu Roja, va realitzar el pregó des del terrat del Centre Cultural La Bòbila, on va apel·lar a la sensibilitat i l’empatia per tenir cura de tots i cadascun dels veïns i veïnes del barri, alhora que va tenir un record per aquelles persones que han treballat per la ciutat i que arran de la pandèmia ja no hi són.

Ruiz va recordar que “Pubilla Cases va ser el primer lloc que vaig trepitjar després d’arribar d’Andalusia, i sempre tindré molta estima per aquest barri”.Un pregó que va concloure amb l’entrega dels presents commemoratius de les festes a Dolores Ruiz, i la imposició de la banda a l’Hereu i la Pubilla de les festes, Rubén Delgado i Marta Arribas.

Juantament amb les autoritats, la Comissió de Festes ha convidat a les autoritats i veïns a tornar a xalar dels carrers durant els pròxims dies. El seu president, Adrià Barreda, va fer una crida a la participació a tots els hospitalencs.

Entre els actes que es faran s’hi troba una nova edició de la Festa del Comerç i un acte reivindicatiu del col•lectiu LGTBI amb la col•laboració de l’entitat L’Horgull.

Dijous, és doncs la primera jornada completa de la festa major i no faltaran la cercavila i l’espectacle Coral Star&Juanma Vera, una actuació còmic-musical.

Divendres serà el torn de les activitats infantils, les esportives amb Xuta i marca Gol, concurs de ball, actuació de Gisela Quirós i concert amb Tarraco Surfers.

Dissabte, al carrer Marcel•lí Esquius, de 10 a 20 hores, el Comerç sortirà al Carrer; Dinar Popular, a les 14 hores; corre bars amb la xaranga; la carpa informativa de L’Horgull a l’avinguda Severo Ochoa, el teatre o el concert de Festa Major amb l’Orquestra Evasión.

Diumenge, darrer dia festiu, hi haurà la botifarrada popular, la festa de l’escuma i a la tarda, el Festival d’Entitats amb Rocieros de Carmona o la Casa de Baena.