L’Espai de Debat en el sí de les converses sobre com Refer Catalunya comptarà aquest dijous, 20, a 18.30h per Zoom, amb l’expresident català José Montilla. Es vol esbrinar si aquest any prendran protagonisme els aspectes socials i polítics o si tot allò que envolta el procés continuarà dominant l’escena política catalana. 

L’expresident de la Generalitat, José Montilla serà el protagonista de la conversa sobre com Refer Catalunya que organitza, periòdicament, L’H Espai de Debat. L’actualitat catalana, la feina de l’actual govern i el tema del procés seran tractats en l’entrevista que li farà la periodista Aurora Antón.

L’aprovació dels pressupostos que ha permès que Catalunya comenci el 2022 d’una manera diferent als darrers deu anys potser permetrà aplicar polítiques concretes en el sí d’un marc estable d’actuació.

Les relacions polítiques de govern entre ERC i Junts per Catalunya o les sentències del TSJC sobre l’ús de les diferents llengües a les aules són qüestions que contestarà l’expresident de la Generalitat. L’entrevista amb José Montilla es farà via Zoom: http://bit.ly/ReferCAT3 i a través del canal de Youtube:/espaidebat, aquest dijous, dia 20, a les 18,30 hores.

El passat mes de juny també en sí de Refer Catalunya ja va haver un cara a cara entre Joan Coscubiela i Joan Tardà sobre la necessitat de tirar endavant Catalunya i posar les necessitats de la ciutadania per davant de qualsevol altre cosa.