El carrer Príncep de Bergara s’ha convertit en una via de prioritat invertida i els comerciants de la zona el volen donar a conèixer ja que, afirmen, han baixat les vendes. Per aquest motiu han organitzat una jornada festiva per aquest dissabte perquè la gent s’apropi i vegi de primera mà com ha quedat el carrer.

Tota una jornada festiva per fer del carrer Príncep de Bergara una via comercial que arran de les obres ha vist com ha disminuït la presència de persones que hi passejaven i entraven a les tendes. El Grup de Botigues del Centre Sant Josep vol esmenar el escenari amb una festa que permeti tothom conèixer el nou carrer.

Les obres de remodelació han durat uns quants mesos i ha fet que molta gent hagi perdut l’hàbit de caminar-hi. Les tanques han amagat les botigues i han comprovat com moltes persones ja no s’apropen. Tocava fer alguna cosa i a partir de quarts d’onze del matí començarà la festa.

Una classe de zumba obrirà la jornada i tot seguit arribarà el hip hop, la tabalada a càrrec de Folcat Diabòlic, ball country i animació infantil. Ja per la tarda, xocolatada, ball i passarel•la de moda per mostrar el bo i millor de les tendes d’aquest carrer emblemàtic del Centre.